tiistai 16. elokuuta 2016

Mulla on uusi koti!

En olekaan vielä tänne blogin puolelle maininnut, että sain asunnon, enkä myöskään, että olen jo muuttanut tänne. Asunto on PSOASin "perheasunto" eli kaksio. Ihan yksin minä täällä kuitenkin asustelen, yhden hengen perheenä. :D Neliöitä on 54,5 ja lisäksi pikkuinen piha, missä on omenapuu, pari pensasta, ylikasvanut nurmikko ja hillittömästi erilaisia kukkia ja muita kasveja. En ole jaksanut pihalle tehdä vielä yhtään mitään kun on mennyt aikaa itse asunnon sisustuksessa ja ylipäätään muuttamisessa ja tavaroiden järjestelyssä. Kävin myöskin tuossa vähän reissaamassa etelässä, niin oli vähän taukoa kotijutuista.

Sitten kun olen saanut kaikki loput huonekalut hommattua ja loputkin tavarat paikoilleen, voisin vähän tarkemmin esitellä tätä mun uutta kotia, mutta nyt laitan tähän vain muutamia kuvia, jotka löytyvät jo instagram-tililtäni. Kuvien laatu on hieman kaameaa jostain syystä, mutta kestäkäämme se tämän kerran.


Nimesin purkkeja. Dymo kohokirjoitin on Clas Ohlsonilta.


Kettu-pannunalunen on Miiko Designia, ostin Porvoon reissulta Design Delistä.


Kaikki maljakkona toimivan vanhan salsa-purkin kukat on poimittu omalta pihalta!


Äidin tekemää mustikkapiirakkaa kirpparilta löytämältäni Royal Stafford -ruusulautaselta.


Aamupalahetki ja makuuhuoneen nurkkaus.


Totoron kanssa istuskeltiin uudella matolla, joka löydettiin Sotkasta. Sattuipa sopivasti myös -40% tarjous kaikista matoista kohdalle.

Enää viikko koulun alkuun! Mielelläni olisin jatkanut lomailua vielä pidempään, mutta toisaalta oon kyllä ihan innoissani menossa kouluun. Ootan myöskin innolla alkavaa syksyä, vaikkakin tällekin vuodelle on luvattu intiaanikesää, että ei siitä syksystä pääse nauttimaan vielä hetkeen.

Pitäisi käydä kiertelemässä vähän kierrätyskeskuksia ja kirppareita, joskos löytyisi joku kiva kirjahylly. Ikea-reissu on kyllä edessä jossain vaiheessa, mutta olisi silti kiva löytää kirjahylly jostain muualta. Tälle lomalle on tiedossa vielä sukukokous, jonne päätettiin siskon kanssa molemmat mennä.

4 kommenttia:

 1. Tori.fistä ja jostain nettikirppiksiltä kannattaa myös kurkkia lähistöllä myytäviä huonekaluja, jos ei heti ennätä kiertelemään :)

  Missäspäin on lähin ikea? Jos kuopioon oot tulossa ni vinkkaa ;)

  Just laskin, että vielä 3 viikkoo koulun alkuun.. matkat ei houkuta, mutta tekemistä olis jo kiva saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainki porukoilta kirjahyllyn tänään nii ei tarvi enää ettiä! :D Mut Ikeassa pitäs muuten vaan käyä joku päivä pyörähtään.

   Haaparannassa on meiän lähin Ikea. :) Eli ulkomaanreissu samalla tiedossa. ;D Mulla alkaa huomenna jo koulu! Jäiks!

   Poista
 2. Ihana että serkulla on blogi :) Pitääpä joskus ajella sinne Ouluun sua tervehtimään ja jutustelemaan järkeviä :D

  VastaaPoista