perjantai 1. tammikuuta 2016

Arpaonni suosi vuonna 2015

Olen silloin tällöin postauksissa (ja Facebookissa) maininnut jos olen voittanut jostain arvonnasta jotain. Aloin yksi päivä miettimään, että mitä kaikkea sitä tulikaan voitettua arvonnoista vuonna 2015 ja lopputuloksena oli yllättävän pitkä lista asioita! Omistan tämän postauksen siis vuoden 2015 arvontavoitoille.

Helmikuussa voitin lippuja Horse Fair -messuille kahdesta eri paikasta, Sukupostin kilpailusta (2 kpl) ja Alexin blogista (2 kpl). Harmikseni vain toiset niistä pääsivät käyttöön, vaikka yritin kysellä Facebook-kavereita mukaan messuille.

Huhtikuussa voitin Tampereen messujen järjestämän instagram-kilpailun, mistä sain palkinnoksi 50€ lahjakortin Horzeen kulutettavaksi Tampereen hevosmessujen aikana. Lahjakortilla ostin Horzen pisteeltä kahdet ratsastussukat ja sinisen repun. Arvonta suoritettiin messujen viimeisenä päivänä loppupäivästä ja sen voitti ensin joku toinen, mutta koska hän oli kerennyt jo lähteä messuilta, siirtyi palkinto uudelleenarvottavaksi. Siinä vaiheessa Horzen piste oli jo aika tyhjillään, mutta löysin kuin löysinkin jotain ostettavaa.

Voitin huhtikuussa myös Nokian jalkineiden instagram-kilpailussa Nokian Hai Low -kumpparit alla olevalla kuvalla. Itse palkintokumpparit olivat violetit ja nilkkurimallia.


Nyt syksyllä voitin koulussamme järjestetyssä kilpailussa 9€ lahjakortin Subwayhin. Lisäsin sen listaan, koska siinäkin suoritettiin arvonta. Tehtävänä oli yhdistää opettaja lapsuuskuvaansa. Vastasimme Lauran kanssa samalla tavalla, emme edes tienneet kaikkia opettajia (heistä oli vain nimilista ja lapsuuskuvat). Osasimme kuitenkin yhdistää kaikki oikein ja oikein vastanneiden (joita oli kuulemma jopa kolme eli minä, Laura ja joku kolmas) kesken arvottiin elokuvalippu ja Subwayn lahjakortti.

Kävimme syyslomalla pelaamassa Pubivisaa ja huonoimpien kesken arvottiin lohdutukseksi yksi keilauskerta ja voitto osui meille! Emme siis joutuneet lähtemään tyhjin käsin kotiin vaan varasimme keilauksen heti samalle viikolle.

Voitin syksyn aikana myös kahdesta eri blogiarvonnasta palkinnot. Fantazya -blogista voitin Lumenen tuotepaketin, johon sisältyi kaksi huulipunaa, kaksi kynsilakkaa, meikkivoide ja kulmapaletti. Toisesta, eli HommaHuoneen arvonnasta voitin 50€ lahjakortin Noshiin! Käytin lahjakortin jo ja kankaatkin ovat päässeet perille, enää pitäisi vaan etsiä kaavat ja alkaa ompeluhommiin.Saa nähdä jatkuuko arpaonni vielä vuonna 2016. Kiitos kaikille arvontoja järjestäneille! :)

1 kommentti:

  1. Oletkos käynyt http://arvontahullut.fi/ sivulla? Onni on minua potkinut useamman kerran kuussa sen jälkeen, kun löysin Arvontahullut vuosi sitten! :) Suosittelen siis! :)

    VastaaPoista