keskiviikko 30. joulukuuta 2015

VUOSIKATSAUS 2015

Vuorossa jo perinteeksi muodostunut vuosikatsaus! Edelliset vuosikatsaukset voit lukea täältä: 2011 (osa kuvista kadonnut), 2012 part 1, part 2 & part 3, 2013, sekä 2014.

Facebookin mukaan sain 23 uutta kaveria vuonna 2015 ja kerroin olevani 10 eri paikassa.

T A M M I K U UAlkukuusta nukuin liikaa ja sitten nukkumatti oli kadoksissa, sairastelin jonkin verran ja yritin houkutella ihmisiä liittymään Oriflame-edustajiksi. Vietin 48-vuotissynttäreitä (21+27) Lauran kanssa ja sain komean mustelman jalkaan baarissa tankotanssimisesta. Aloin taas hyvissä ajoin suunnittelemaan kesän mökkiremonttia. Bloggasin paljon kosmetiikasta. Neuloin elämäni ekan junasukan. Sain ison Totoro-pehmolelun synttärilahjaksi. Tilasin itelleni synttärilahjoja H&M:ltä.

H E L M I K U USain ekasta näytöstä 3 (asteikolla 1-3). Neuloin villasukat jos toisetkin itelleni ja toisen junasukankin sain valmiiksi. Kävin Olgan luona Helsingissä ja kotona Oulussa. Nautin koulunkäynnistä. Voitin kahesta eri kilpailusta lippuja Horse Fair -messuille Helsingin messukeskukseen.

M A A L I S K U UKäytiin emäntien kanssa baarissa kun Jossukin vihdoista viimein täytti 18v. Kokeilin ekaa kertaa neuloa kuplaneuletta (toinen sukka yhä kesken). Uudistin vaihteeksi blogin ulkoasua ja nimeä, ja kirjoitin postauksen, jossa fiilistelin edelliskesiä. Tein elämäni toiset junasukat, jotka on nyt päässeet käyttöön Lauran tytölle. Kävin Horse Fair -messuilla. Suunnittelin lisää mökkiremonttia, ostin kevättakin, kirjoitin postauksen basilikasta ja tein keväisiä ikkunakoristeita. Kevät oli ilmeisesti kuukauden juttu. Tein ekaa kertaa elämässäni ranskanletin. Kateltiin auringonpimennystä koulussa asianmukasen lasin läpi.

H U H T I K U UVietin pääsiäisen Seinäjoella. Tein blogille Facebook-sivun. Käytiin Tampereen hevosmessuilla. Kevätsiivosin meikkauspistettä. Siunastelin mun arpaonnea (Coolstuff-lahjakortti, 2 x 2 lippua Horse Fairiin, Horzen lahjakortti, Nokian nilkkurikumpparit), joka ei oo muuten loppunu tuohon. Tilasin Jane Austen Gift Shopista I ♥ Mr. Darcy -kangaskassin johon rakastuin totaalisesti. Kokeilin kynsien liukuvärjäystä ekaa kertaa. Menin Ouluun viettämään vappua.

T O U K O K U UVappuna söin kinder-munia, jotka äiti oli ostanut pääsiäiseksi. Käytiin äitin kanssa mökillä ihmettelemässä tulvaa ja sitä kun meidän ja mummolan mökin välistä oli kadonnut metsä. Korkattiin grillikausi. Kävin shoppailemassa yksin Koskikeskuksessa. Väkersin mun kynsilakoille telineen. Fiilistelin tulevaa kesää. Tilasin itselleni nimipäivälahjaksi juttuja Oriflamelta. Käytiin kuuntelemassa Iina Palokangasta Ristirockissa. Sain jostain kokeesta 3--- mutta kaikista kursseista tuli lopulta 3! Äiti ja iskä tuli hakemaan meidät kesäksi Ouluun.

K E S Ä K U UVärjäsin hiukset tummaksi. Jatkettiin mökkiremonttia Miika-serkun kanssa ja poltettiin leikkimökki ja huonekaluja maantasalle. Pidettiin yläasteen luokkakokous Myllyojan asukastuvalla, oli kiva nähä vanhoja luokkakavereita pitkästä aikaa. Paljussa oli kivaa ja heitin samalla talviturkin Oulujokeen. Vietettiin juhannusta meijän mökillä kaveriporukalla + iskä. Geokätköiltiin. Pussikaljailin Olgan ja Katrin kanssa. Vietettiin Annukan polttareita ja seuraavana päivänä Annukka ja Foma meni naimisiin maistraatissa.

H E I N Ä K U ULissää mökkiremonttia, lattioiden maalaus alko. Kävin mökkimaastossa lenkillä. Käytiin Olgan ja Nean kanssa Haaparannassa ja elokuvissa katsomassa Magic Mike XXL. Pidettiin heppatyttöjen illanistujaiset eli pelattiin änäriä ja mentiin baariin (olin kuskina). Oli muuten viimesiä kertoja Apollossa. Mökin uusi huussi maalattiin ulkopuolelta. Käytiin minigolfaamassa ja pyöräajelulla Mian ja Suvin kanssa, sekä Koitelissa Mian, Suvin ja Katin kanssa. Käytiin torilla syömässä muikkuja. Oltiin Qstockin ulkopuolella Liisan, Iikan, Mian ja Valtterin kanssa ja näin tuttuja, esim. Jaanaa ja sen poikaystävää. Menin jatkoille entisen luokkakaverin kanssa sen kaverin luo pelaamaan beer bongia ja änäriä. Virkkasin harjotuskappaleet vauvantennareista Lauran tulevalle vaaville. Sinkkuelämä alkoi.

E L O K U UPalattiin Tampereelle ja arki alkoi. Fiilistelin talvea ja halusin lumilautailemaan. Söin ekaa kertaa Minetti-jäätelöö. Sain iskältä AC Oulun fanipaidan ja ostin uusia pipoja. Kävin yökävelyllä Härmälässä ja löysin kalliot joilta oli kivat näkymät Pyhäjärven yli Tampereen keskustaan. Jätin hyvästejä Härmälälle, mutta päädyinkin sitten vielä jäämään asumaan siihen kämppään. Kävin Suvin ja sen siskon perheen kanssa Särkänniemessä. Tilasin meikkejä Makeup Revolutionilta. Ajoin itselleni taas sivukaljun. Vietin Venetsialaisia Susannan ja Allun kanssa. Käytiin Susannan kanssa Pyynikin munkkikahvilassa ja Susanna näytti mulle hienon kävelyreitin Pyynikissä. Lähdettiin Manseramaan pakoon Blockfestiä. Luin Jo Bakerin Longbournin talossa -kirjan.

S Y Y S K U UEnsimmäistä kertaa kokonaan yksin asuminen alkoi virallisesti. Vietin mun tupareita mahtiporukalla! Liukuvärjäsin hiuksia ja kokeilin pinkkejä latvoja. Sain Lauralta parhaan tuparilahjan ikinä eli sinkkukokiksia. Äiti kävi kylässä, käytiin tutustumassa Tampereen hevosklinikkaan äitin, tätin ja niitten kaverin kanssa, sekä vietettiin viikonloppua Ylöjärvellä hevosten parissa. Löysin Snapchatin ihmeellisen maailman. Tein koulussa itelle seinäkalenterin ens vuodeksi. Vaalensin hiuksia. Annukka ja Foma kävi vielä loppukuusta kyläilemässä. Tekkiin ekkaa kertaa battaattiranskalaisia. Syksy oli myöhässä. Sairastelin.

L O K A K U UFiilistelin syksyn värejä. Aloin virkkaamaan Lauran vauvalle peittoa. Käytiin Ideaparkissa ja rakastuin Pancho Villaan. Juhlistin yksin Mean Girls -päivää. Voitin lahjakortin Subwayhin ja matkustin Ouluun syysloman viettoon. Käytiin laittaan mökkiä talviteloille ja näin samalla mökin uuen katon. Luin Avioliitto Jane Austenin tapaan -kirjan. Käytiin pelaan sulkapalloa äitin, Jennin ja Akin kanssa. Käytiin pelaan myös pubivisaa Jennin, Akin ja Simon kanssa ja voitettiin ilmainen keilauskerta, mikä käytettiin sitten samalla viikolla. Loman jälkeen palasin Tampereelle ja äiti tuli sitten omalla lomallaan käymään. Käytiin katsomassa Mikko Alataloa Tampere-talolla. Loppukuusta järkytyttiin Olgan kanssa kun meijän ovella kävi karkki vai kepponen -lapsosia.

M A R R A S K U UTein ite joulukalentereita koulussa. Ostin koulukaverilta kitaran. Sain työssäoppimispaikan Oulusta eli purin vuokrasopparin Tampereen asunnosta. Oriflame Suomi täytti 47 vuotta. Painoin muutaman kivan paidan koulussa. Kävin Helsingissä Tiian (ja Saaran, Veeran ja Veeran) synttäreillä. Kokeilin ekaa kertaa tekoripsiä. Annoin Lauralle vauvalle tekemäni jutut. Piirsin pitkästä aikaa.

J O U L U K U UVietettiin Oriflamen pikkujouluja. Postailin blogiin muutamia jouluisia DIY-juttuja, vaikka olin suunnitellut kokonaista joulukalenteria. Totesin kuitenkin, että aika ei riitä. Vietettiin luokkakavereiden kanssa Niinan tupareita ja pikkujouluja. Lauran pieni suloinen tyttölapsi syntyi ja käytiin tietysti katsomassa häntä. Tein ekaa kertaa kiharoita suoristusraudalla. Odotin innolla joulua ja edessä häämöttävää muuttoa, mutta samalla jätin haikeita hyvästejä Tampereelle ja etenkin Tampere-kavereille. Käytiin Susannan kanssa extempore ottamassa tatuoinnit samalla kun Niina kävi ottamassa lisää lävistyksiä. Sain yhtä kurssia lukuunottamatta kaikista kursseista ja näytöistä 3 (asteikolla 1-3). Sitten koitti muuttopäivä. Ouluun palattua kävin ekaa kertaa seinäkiipeilemässä (jos ei lasketa sitä yhtä kertaa ku Pihkalassa kiipesin sen yhen seinän ylös) Olgan ja Tiian kanssa. Koristelin yksin joulukuusen ja vietettiin joulua mummolassa mummon, papan, äitin, iskän ja Tiian kanssa. Käytiin pariin otteeseen Koitelissa ja baareissa kavereiden kanssa. Shoppailtiin Ideaparkissa ja aloin virkkaamaan taas uudenlaisia vauvantossuja.Siinäpä tiivistelmä mun vuodesta 2015. Vuosi oli kokonaisuudessaan oikein loistava ja tein paljon asioita, mitä en ollut ennen tehnyt, niin koulussa kuin vapaa-ajallakin. En ollut koskaan ennen viettänyt kunnolla pääsiäistä, vain kerran aikaisemmin venetsialaisia, opettelin virkkaamaan ja neulomaan paremmin, tutustuin paremmin niin uusiin kuin vanhoihinkin luokkakavereihin, sain Oriflamen kautta uusia tuttavuuksia, lievitin pelkoani korkeita paikkoja kohtaan kiipeilemällä ja pidin ekaa kertaa alle viikon ikäistä vauvaa sylissä. Ekaa kertaa geokätköilyä, uusia ruokajuttuja, eka avioliitto ystäväpiirissä, ekaa kertaa yksin asumista ja mitä vielä. Oli kyllä tekemisentäyteinen vuosi!

Kiitos kaikille jotka vietitte mun kanssa aikaa vuonna 2015! ♥

Ja sitten perinteiset: toivottavasti ensi vuodesta tulee vähintään yhtä hyvä kuin tämä oli! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti