tiistai 8. joulukuuta 2015

DIY: GLITTERTAULU

Törmäsin YouTubessa useaankin otteeseen itse tehtyihin glittertyynynpäällisiin, joista päätin soveltaa toisenlaisen version.

TARVITSET:

tulostimen ja tietokoneen TAI hyvät piirustustaidot
valkoista paperia
pahvia
liimaa
sivellin
glitteriä haluamassasi värissä


Etsi internetistä haluamasi kuva esim. Googlesta ja tulosta se. Itse hain hakusanalla "reindeer head silhouette", mutta jos et halua poroa/peuraa/mikätuoikinäonkaan niin voit hakea jollain muulla hakusanalla. Mutta lähinnä siis joku siluettikuva. Voit myös piirtää kuvan mikäli koet osaavasi.



Liimaa tulostamasi kuva pahville (mikäli haluat tasaisen taustan etkä liimakupruja, leikkaa kuva irti paperista ja piirrä se esim. kartongille, minkä liimaat sitten pahville). Levitä liimaa siveltimellä kuvan päälle tarkasti, ettei sitä mene ääriviivojen yli. Ripottele reilusti glitteriä kuvan päälle ennen kuin liima kuivuu. Anna hetki kuivua ja tiputtele ylimääräiset glitterit paperin päälle, mistä saat ne helposti takaisin purkkiin. Tadaa! Sitten vain odotat, että liima kuivuu kokonaan ja taulu on valmis. Voit myös lopuksi suihkauttaa esim. hiuslakkaa kuvan päälle niin glitter pysyy vähän paremmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti