tiistai 7. kesäkuuta 2016

Operaatio mökkiremontti: Keittiö etenee pikku hiljaa

Kävin tänään taas mökillä toteamassa, että on vielä ihan liikaa tekemistä. Mikään ei ole muuttunut viime kerrasta, paitsi saatiin äidin kanssa pohjamaalattua keittiön ikkuna sisältä. Äiti maalaa vielä perjantaina sen toisella maalilla, nyt ei nimittäin jaksettu jäädä odottamaan kuivumista.


Viikonloppuna sen sijaan on tiedossa edistystä, tarkoituksena olisi nimittäin saada keittiön kaapit paikoilleen tädin miehen avustuksella! Itse pysyttelen suosiolla pois mökiltä tuolloin, saa porukat hoitaa homman keskenään. Minä hoidan sitten sen sisustuspuolen ja loput maalaukset. Uusi jääkaappi ja liesi pitäisi myös käydä ostamassa, eli kyllä tässä hommaa riittää taas kesäksi.

2 kommenttia:

  1. Remontissa on aika paljon työtä. Eikä se niin vaan oo valmis. Laitapa kuvia sitten keittiöstä, kun kaapit on paikallaan. Kiva seurata remontin edistymistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei niin, ollaan vaan tehty tätä remonttia jo kaksi kesää eikä mökki ole kuitenkaan kuin 50 neliötä. :D Kolmas kesä toden sanoo, sisätilojen osalta siis. Sitten on jäljellä ulkopuoli. :) Postailen lisää kun edistystä tapahtuu. :)

      Poista