torstai 16. maaliskuuta 2017

Niin paljon kaikkea kivaa

Taas on kulunut aika lailla kaksi kuukautta viime postauksesta. En kuitenkaan ole siitä pahoillani, sillä kuluneiden viikkojen aikana on tapahtunut niin paljon kaikkea kivaa ja jännittävää, että on hyvin ymmärrettävää, että ei oo jäänyt aikaa kirjoittelulle. Myös opiskeluun ja tentteihin lukemiseen on mennyt jonkin verran aikaa tai ehkä lähinnä lukemisen yrittämiseen ja suunnattomaan stressaamiseen.

Onneksi kivat tapahtumat jatkuvat vielä, ettei tarvitse keskittyä vain opiskeluun. Nyt lauantaina koittavat vihdoin Suman vuosijuhlat, ensi viikon viikonloppuna on Osma Joensuussa (koko Suomen fennistit kokoontuvat siellä) ja jossain kaukana, mutta kuitenkin yllättävän lähellä häämöttää mun ensimmäinen opiskelijavappu!


Ostin myös itselleni sporttipassin, ja Suma sai oman salivuoron eli tiistaisin voidaan käydä pelaamassa esim. sählyä, korista, futsalia tai lentistä. Lisäksi suunniteltiin Venlan ja Emilian kanssa, että mennään ensi viikolla kokeilemaan lattaribiciä ja kehonhuoltoa. Saapa nähdä mitä tästä tulee.

En ole muistanut tänne blogin puolelle edes sanoa, että sain uuden asunnon ja muutin jo viime kuussa. Nykyään tosiaan asustelen yksiössä lähempänä yliopistoa ja oon kyllä tykännyt tästä. Venla ja Emilia asuvat naapurissa, joten tästä on mukava käppäillä kylään jommallekummalle tai mennä yhdessä yliopistolle.Hiihtoloma (tai kahden periodin välinen tenttiinlukuviikko) oli tuossa taannoin ja vietin sen suurimmaksi osin Ylläksellä. Käytiin Ellin kanssa laskettelemassa ja parissa pubissa Äkäslompolon puolella. Pikkuserkkujen (ja mun äidin ja vanhimman pikkuserkun poikaystävän) kanssa käytiin katsomassa Sannia Taigassa ja opeteltiin pelaamaan Skipboa, jossa mun isotäti oli ihan haka, koska se on pelannut sitä kavereidensa kanssa. Opetettiin myös italialaiselle vaihtarille, että yksi, kaksi ja kolme voi sanoa yy, kaa ja koo lisäksi myös ykkönen, kakkonen ja kol(o)monen. Meni kuulemma yli ymmärryksen.

Kävin myös yhden uuden tuttavuuden kanssa autoajelulla ja katsomassa revontulia! En oo pitkään aikaan nähnyt revontulia ja ne vielä näky tosi hyvin. Näin lissää revontulia myös sitten seuraavana iltana kun tultiin Sannin keikalta. On ne hienoja. Harmi kun en oo opetellut kuvaamaan niitä, pitäs tietää vähän paremmin miten niitä asetuksia pitää säätää. Ainiin ja uusi tuttavuus vaikuttaa myös oikein kivalta, ei ainoastaan revontulet.

Lähdin Ylläkseltä pois jo torstaina Onnibussilla ja matkaan tuli pieni mutka, sillä kuskin sanoin: "Hyvää illanjatkoa päivänsäteille ja menninkäisille! Pahoittelut lappalaiseen törmäämisestä ja että jäätiin rupattelemaan niin pitkäksi aikaa." Ajettiin siis peltikolari, mutta onneksemme kenellekään ei käynyt mitenkään, lukuunottamatta autoa, joka sai käsittääkseni jonkinlaisia kolhuja bussin osuessa siihen. Kuski sai onneksi hidastettua jonkin verran, joten törmäys ei tullut kovasta vauhdista.Jotenkin taas kummasti alkoi tekemään mieli kirjoittaa tätä postausta (jonka aloitin jo hiihtolomalla, mutta en saanut aikaiseksi kirjoitettua loppuun), kun pitäisi lukea huomiseen kielenhuollon uusintaan. Huomenna on myös pienryhmäohjaajakoulutus. En oo tainnut mainita siitäkään, että mut valittiin pienryhmäohjaajaksi ensi vuoden fukseille? Selkeesti ahmin näitä hommia itelleni.

Mun on myös pakko lisätä tähän loppuun uusimman Sumanismin hallitusesittelystä "Muiden mietteitä Sonjasta" -kohta:

"Aivan ihana ihminen! Aina kun Sonja hymyilee, niin itseäkin alkaa väkisin hymyilyttää. Mahtavaa seuraa niin umpitunnelissa kuin selvillä vesillä. Tällaisten tyyppien kohdalla on aina tapana hokea jotain fuksilupauksesta, joten pidettäköön perinne hengissä. Siinä vasta toimeentarttuva fuksi! Sonjasta leivomme järjestöihmeen. Sopivan rempseä. Tosi hauska ja suloinen. Aivan huippu ja ihanan aktiivinen fuksi! Reipas ja iloinen mimmi. Yliopistosuunnistaja. Nauravainen. Aktiivinen fuksi. Sonja ujoilee hymysti. Ihanan aktiivinen, naama mintissä ja tosi hyvä bilekamu. Mahtavat tanssimuuvsit. Hassun hauska höpöttäjä ja ihana ystävä! <3 Aito ja mukava tyyppi, tulee kaikkien kanssa toimeen. En tunne, mutta vaikuttaa mukavalta tyypiltä. Reipas ja aloitteellinen, mutta myös superhauska bailutyttö. Aktiivinen ja varmasti huippu tapahtumavastaava."
(Sumanismi 1/2017, 9.)
 
Tulee aina hymy huulelle ja tippa linssiin, kun lukee tätä. :') Ootte ihania!

8 kommenttia:

 1. Vanhoissa postauksissa näkyy vaaleanpunaiset hai saappaat! ....Suoraan asiaan! Möisitkö hai kumpparit jos koko on 37-40, tarve olisi saada päivä maalla tapahtumaan kaikille ulkoalue esittelijöille samanväriset HAIT ! Kohtuu hinta tietenkin vanhoista olisi plussaa? Mikä olisikaan hinta? Myös vaihto onnistuisi,nyt on vaihtomahdollisuus esim siniset,peruspunaiset,keltaiset ja mustat. Mihin sähköpostiin voitais laittaa lisätietoa tapahtumasta jonne kumppareita haemme?
  Terv. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Anteeksi, että vastaaminen kesti. Vaaleanpunaiset kumpparini ovat nyt mökkikäytössä. Niiden väri on haalistunut tosi paljon, enkä hentoa luopua niistä. Toivottavasti löydätte kumppareita muualta. :)

   Poista
  2. Suositellaan vielä saappaiden myyntiin! Kuun lopulla on tarve vaaleanpunaisille haille !
   Koossa jo yhdeksät saappaat juurikin tuota väriä,mutta vielä kahdet ON SAATAVA!
   Siksi olen henkilökohtaisesti lupautunut maksamaan 30€ hai-
   Kumppareista! Minusta erinomainen korvaus vanhoista saappaita!
   Hyöty meille: Näkyvyys samanlaisissa asuissa saappaita kaulahuiveihin !
   Etu sinulle: 30 eurolla saa hyvät uudet saappaat ja malleja löytyy!
   Sähköpostiin voisin laittaa lisäinfoa!.....palaillaanko PIAN?

   Poista
  3. En valitettavasti luovu saappaistani. Toivotan edelleen onnea saappaiden etsintään. :)

   Poista
  4. Kiitokset...harkinnasta ja kohteliasta vastauksista. Vaaleanpunaisia ei enää saatu mistään joten tyydytiin kahden parin osalta keltaisiin!
   Hyvää kesää.
   Mari

   Poista
 2. Mari on keväällä suostutellut sinua saappaiden myyntiin (vaaleanpunaiset) Jatkan siitä...rahalla yritän minä,PALJONKO MAKSAISIVAT,Jos ovat jo ylimääräiset!( ei toki haluta ärsyttää)😊🖒Kivaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Saappaat eivät ole myynnissä.

   Hyvää syksyn alkua teille!

   Poista
 3. Mari on keväällä suostutellut sinua saappaiden myyntiin (vaaleanpunaiset) Jatkan siitä...rahalla yritän minä,PALJONKO MAKSAISIVAT,Jos ovat jo ylimääräiset!( ei toki haluta ärsyttää)😊🖒Kivaa kesää!

  VastaaPoista