torstai 4. toukokuuta 2017

Eka yliopistolaisen opiskelijawappu takana

Pidin ensin loistavana sitä, että mun ei tarvis kahteen viikkoon päättää alaosaa, koska voisin pukeutua vaan haalareihin. Loppuvaiheessa alkoi kuitenkin mennä hermot haalareihin, niiden solmimiseen, vessakäynteihin ne jalassa ja lattiaa vasten kolisevaan torveen (Suman vuoden fuksi 2016 -palkinto). Nyt voi hetken taas pitää niistä taukoa, ja päättää, mitkä niistä kymmenistä housuista ja hameista päällensä laittaa. Eikä muuten ole torvikaan tiellä sohvalla, sängyllä tai missä vain maatessa tai istuessa. Sain siitä jopa mustelman takareiteen.

Olotila ja rahakukkaro vihjaavat myös siihen suuntaan, että rahaa on käytetty ja enimmäkseen alkoholiin. Ihan oman terveyteni puolesta voin sanoa, että nyt olisi hyvä aika pitää hieman taukoa alkoholista. Kahden viikon juhliminen vei voimat ja maksan.Sen voin kuitenkin sanoa, että ensimmäiseksi yliopisto-opiskelijawapuksi tämä oli oikein loistokas. Aloitimme wapun käymällä Mönttipiknikillä, missä lausuimme fuksivalan ja suoritimme fuksikasteemme, mikä käytännössä tarkoitti sitä, että "fuksit kuolivat" eli lakkasimme olemasta fukseja. Möntillä palkittiin myös Suman vuoden fuksi 2016, ja kuten aiemmin palkinnosta mainitsinkin, voitin sen! Jee! Piknikin jälkeen oli illalla vuorossa Humanistit ekana! -bileet Teekkaritalolla. Bileissä palkittiin vuoden humanistifuksi, ja pääsin itse toiselle sijalle! Jee!

Järjestimme wappusaunoja niin Blankon, Atlaksen ja Valenssin kuin Sigman, Tiiman ja Motivankin kanssa, kävin kannustamassa sumalaisia kirkkovenesouduissa (Suma oli tyylikkäästi viimeinen, mutta sentään saimme joukkueen kasaan), pidimme sumalaisten kesken haalarimerkkien ompeluillan, Indexin kanssa Ympäri(päissään)ajot, olimme rastivahteina humanistien wappusuunnistuksessa, biletimme niin BBQ-bileissä kuin AAAAAK-bileissäkin, ja wappuaaton vietimme aluksi vesisateessa teekkareiden fuksiuittoja katsellen ja myöhemmin sumalaisten sumaisessa seurassa hengaillen.Monenmoista mahtui siis meikäläisen ensimmäiseen yliopistowappuun. Tutustuin todella moneen uuteen ihmiseen, tapasin vanhoja tuttuja, unohdin opiskelun kokonaan ja elin hetkessä. Onneksi pidin myös muutamia välipäiviä, koska en halua edes ajatella kuinka kuollut olisin ollut ilman niitä, kun niiden kanssakin tuntuu, että tarvitsisin pari viikkoa lomaa.Nyt olenkin matkalla Helsinkiin Tiian luo viikoksi, ja sen jälkeen kerkeää onneksi hetken levähtää (lue: lukea tenttiin) ennen kuin kesätyöt alkavat. Mikäli joku ei ole vielä kuullut, sain kesätöitä meidän seuran (Oulun Tarmo) jäätelökioskilta Hietasaaresta. Kioskia ei ole aiemmin ollut, enkä vieläkään muista minkä nimisessä paikassa se tulee sijaitsemaan, mutta enköhän minä sen aikanani opi. :D Jossain siellä entisellä asuntomessualueella kuitenkin.

Kiitos wappu 2017! Kohtelit meitä hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti