sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Ekaa kertaa Tallinnassa

Välillä tulee keksittyä hyviä ideoita, kuten esimerkiksi jäätelön syöminen aamupalaksi laivan Burger Kingissä samalla kun matkustaa maahan, jossa ei ole aiemmin käynyt.



Kävimme isosiskoni Tiian kanssa päiväreissulla Tallinnassa. Kiertelimme kamera kourassa ympäri vanhaakaupunkia, tilasimme super-modernissa Mäkkärissä ruokaa tilausautomaateista, ja shoppailimme erinäisissä kauppakeskuksissa. Vaatteiden suhteen shoppailusaaliimme jäi siskoni ostamiin sukkiin, mutta kompensoimme sitä ostamalla suklaata Kalev-kaupasta ja muita ruokajuttuja supermarketista.




Tallinna osoittautui oikein kauniiksi kaupungiksi, vaikka koinkin siitä vasta pintaraapaisun. Vanhakaupunki vei sydämeni ja sen kadut veivät varpaani. Tai ehkä varpaiden murskaantuminen johtui tennareistani ja kuumuudesta, minkä porottava aurinko sai aikaan. Myös päivän aikana kertyneet 25 000 askelta saattoivat vaikuttaa asiaan.


Joka tapauksessa nautin vanhankaupungin tunnelmasta ja Tallinnasta muutenkin. Kävimme "norsukaupassa", mikä oli täynnä erilaisia norsuesineitä, unisieppareita, haaremihousuja ja muita "hippivaatteita" sekä erilaisia soittimia bongo-rummuista didgeridoohon. Siellä oli niin paljon kaikkea kivaa, että en osannut päättää mitä ostaisin. Siispä päädyin olemaan ostamatta mitään. Ehkä ensi kerralla sitten, mikäli liike on vielä silloin pystyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti