tiistai 1. elokuuta 2017

Kylpyhuone – ideoita sisustukseen

Olen siirtynyt asuntoni sisustuksessa seuraavaan kohteeseen – nimittäin kylpyhuoneeseen! Aiemmin kylpyhuoneen värimaailma oli sinertävän turkoosi, mutta olen halunnut siihen muutosta jo jonkin aikaa. Ensin mietin, että muuttaisin värimaailman vaaleanpunaiseksi, mutta sitten päädyin erilaisten inspiraatiokuvien avulla tekemään kylpyhuoneesta luonnonläheisemmän lisäämällä sinne vihreää.

Ikea-reissu on vielä tekemättä, mutta bongasin Jyskin sivuilta hirveästi kaikkea ihanaa, mistä osan olenkin jo kotiuttanut itselleni. Tein tähän kollaasin siitä, millainen teema kylpyhuoneessa tulee olemaan. Tällä hetkellä siellä on jo kollaasin suihkuverho, marmoriset saippuapumppu ja vessaharja, sekä yksi tuollainen pieni tekokasvi. Vihreitä käsipyyhkeitä ajattelin ostaa ja hakusessa olisi myös vaaleanharmaa matto tai kaksi. En ole ihan varma, onko tuo Jyskin tarpeeksi vaalea makuuni, pitää käydä joku päivä paikan päällä katsomassa.



Kuvat Jyskin sivuilta: Suihkuverho PAJALA, koristekasvi HAAKON, saippuapumppu JONSTORP, WC-harja JONSTORP, kylpyhuonematto BACKE ja käsipyyhe BACKBERG.

Olen etenemässä muutenkin asuntoni sisustamisessa, nimittäin uusia tuulia on tulossa huonekalujen osalta! Sängyn muutin sohvaksi, kuten Instagramissa minua seuraavat tietävät, mutta sen lisäksi olen ostamassa unelmieni peilipöytää ja siihen sopivaa rahia, sekä saman sarjan lipastoa kaveriltani. Olen ihan onnesta soikeana! Laitan kuvia sitten kun huonekalut kotiutuvat. Tällä hetkellä aikatauluni on niin hektinen, että en kerkeä niitä hakemaan vielä hetkeen. Ja ennen sitä pitäisi myös päättää, mistä huonekaluista luovun, että uudet mahtuvat tilalle. Ja vanhat pitää tietenkin myös tyhjentää tavaroista, ja pitää päättää uusien paikka, vaikkakin uskon niiden vaihtavan paikkaa useaan otteeseen. Jostain syystä rymsteeraaminen on uusi lempiharrastukseni. Pienenä paljastuksena voin sanoa, että tulevat huonekalut ovat talonpoikaisrokokoota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti