keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Livbox toukokuu

4 kommenttia:

 1. Ai sulle on tullu tää! Tilasin pari viikkoa sitte itelle joululahjaksi sen 3kk setin testiksi :) Jäi mietityttämään se ihon sävy, mitä kysyttiin siinä alussa. Muistatko vielä minkä niistä sävyistä laitoit? Mietin vaaleimman ja toisiks vaaleimman välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulle tulee vieläki, oon jo yli vuoden tilannu ja tykkään tosi paljon! :) Kävin kattomassa Livboxin sivuilta mun "kauneusprofiilia" ja siellä lukee ainakin että vaalea. :) On ollut yleensä ihan hyviä sävyjä jos on siis meikkivoiteita tullu.

   Poista
  2. Joo en tiiä miten löysin tämän livboxin vasta nyt, mutta oottelen jo innoissani ekaa pakettia :DD tulispa kaikkea ihanaa jouluksi :)) sulle on varmaan sitte kertyny paljo kaikkea kivaa, ku yli vuojen oot tilannu!

   Poista
  3. Joo onhan niitä kertynyt! Mutta eipähän tarvi käydä kosmetiikkaostoksilla erikseen kun bokseista yleensä tulee kaikki tarvittava. :D Tai siis ei tarvitsisi, mutta koska kosmetiikkaa ei voi koskaan olla liikaa... :P Ja tosiaan aina jos on tullut jotain mistä en oo niin hirveästi tykänny niin ne on löytäny uuden kodin äidin tai kavereiden luota. :)

   Poista