sunnuntai 15. marraskuuta 2015

UNISIEPPARI JA PUPUKORTTI

Halusin nyt vielä kuitenkin jakaa myös kaverilleni tekemät unisiepparin ja pupukortin. Mulla ei ollut mitään järkevää rengasta unisieppariin, enkä viitsinyt lähteä kaatosateessa hakemaan ulkoa risuja, joten vääntelin rautalankaa ympyräksi ja päällystin sen maalarinteipillä. Kyllä, erittäin glamourinen ulkomuoto. Halusin käyttää tuota narua keskustaan kun mulla sellaista sattui olemaan, mutta vasta jälkeenpäin totesin, että ohuempi lanka olisi näyttänyt kivemmalta. Siepparista tuli kuitenkin hienompi kuin ajattelin. Ehkä teen hienomman joskus toiste. Siihen asti kaveri saa pärjätä tällä versiolla. ;) Kuvat muuten kuvattu pimeässä kännykällä, minkä jälkeen yritin laittaa niihin vähän valoisuutta. Siitä johtuu pieni rakeisuus.
Korttiin piirsin pupun. En ole pitkään aikaan yrittänyt piirtää pupua, mutta lopputuloksesta tuli oikein kiva! Pitäisi alkaa piirtää enemmän. Lisäksi toiselle puolelle piirsin kuvan hippibussista, koska pariskunta oli ostamassa isompaa autoa ja ehdotin heille tuota. Myös pari kivaa runoa piti tietysti lisätä. Ikävähän tässä tietysti tulee kun muuttaa takaisin Ouluun kauas kaverista ja tulevasta vauvasta, mutta onneksi aina voi kyläillä. ♥


Huomaa että on sunnuntai kun ei oikein sana luista. Olen kateellinen pohjoisen lumisateesta kun täällä ikkunasta katsoessa näkee vaan vesisateen. Viisi viikkoa koulua jäljellä ja sitten muutto takaisin Ouluun! En malta odottaa. Kohta on myös joulu. Koulu Oulu joulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti