lauantai 15. marraskuuta 2014

Uusi alku

Tervehdys,

on tullut aika aloittaa jälleen puhtaalta pöydältä blogin suhteen. Kuluneiden viiden vuoden aikana olen kirjoittanut lähes 500 blogipostausta, joita on hauska lukea jälkeenpäin, koska tämä on yksi niistä asioista joiden parissa olen kasvanut. Olen kirjoittanut blogeihini elämästäni, nuoruudestani, hauskanpidosta ja välillä vakavistakin aiheista. Aloitin bloggaamisen 16. marraskuuta 2009 ollessani kuumeessa, ja nyt kirjoitan tätä vain päivää aikaisemmin, tosin viisi vuotta myöhemmin, ollessani jälleen kuumeessa.

Olemassaolonsa aikana blogi on vaihtanut osoitettaan neljä kertaa (tämä on viides) ja nimeään vielä useammin. Kauiten viihdyin ensimmäisen nimen ja osoitteen parissa; kirjoitin Life is Affection -nimistä blogia marraskuusta 2009 syyskuuhun 2012. Halusin kuitenkin eroon vanhasta ja uutta tilalle, joten osoite ja nimi saivat muuttua. Nyt kuitenkin tälle uudelle blogille nimeä miettiessä tulin siihen tulokseen, että haluan jatkaa sillä mistä kaikki alkoi, Life is affectionilla.

Kuten kulunut sananparsi kuuluu, alku on aina hankalaa. Siispä säästän teidät lukemisen ja itseni kirjoittamisen hankaluudelta, ja päätän ensimmäisen kirjeen tähän.

Parhain terveisin, 


P.S. Allaoleva kuva on otettu kesäkuussa 2009 Tuiran rannalla. Taustalla koreilee ystäväni Liisa. (ja kattokaa mun hiusten pituutta!! oh those times.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti