tiistai 25. marraskuuta 2014

Rakas joulupukki

Tiedän, että sain jo tosi kalliin etukäteisjoululahjan (videokamera, hinta noin 200€), mutta kun se oli kuitenkin halvempi kuin se mitä alunperin menimme katsomaan (ns. "bloggarikamera" hinta noin 400€), niin ajattelin silti toivoa vielä muutamaa juttua.

Koska Ouluun avattiin uuden Ideaparkin myötä Hööksin myymälä, toivoisin vähintään sen vuoksi lahjakorttia sinne (ei tarvitse enää sen vuoksi matkustaa Haaparantaan, säästyy bensakuluja ja rahat kun ei tule käytyä niin usein sitten Ikeassakaan), tai vaihtoehtoisesti esim. suoraan jotain alla olevaan kollaasiin laittamistani asioista. Ei, en ratsasta tai talleile säännöllisesti, mutta ajattelenkin noita ihan arkipäiväiseen käyttöön.

Kollaasin kuvat  © Hööks.fi


Lahjakortti (eri arvoisia) / Myssy Aska CRW 7,90€


Jonkinlaista neulepantaa oon tässä miettinyt, koska talvella jos haluis pitää hiuksia ponnarilla niin korvat jäätyy ilman pipoa ja pipo päässä näyttää sitten joko kaljulta tai/ja takaraivossa on pahkura. Tähän kollaasiin löysin Hööksin sivuilta kaksi pantavaihtoehtoa, toinen on tuo Spooksin ihan liian kallis, mutta tosi kivan ja lämpimän oloinen (fleecekangas päätä vasten) ja toinen on sitten JH Collectionin halvempi versio, jonka puoleen saatan ehkä kääntyä hintansa puolesta, ja siksikin, että en välttämättä tarvitsisi edes paksua versiota, koska ihan pakkasilla käytän pipoa.

Piposta tulikin mieleen, että vaikka niitä omistankin useita, olisi kiva saada jokin uusi tupsullinen versio. En osannut päättää noiden luonnonvalkoisen ja sinisen tekokarvatupsupipon väliltä kumpi olisi kivempi, mutta tuon kolmannen tupsupipon hinnalla saisin vaikka molemmat (kaksi kertaa). Tykkään kuitenkin tuon Spooksin pipon väristä tosi paljon ja se on sisältä fleeceä, mikä on tosi-super-hieno juttu, koska piposta lähtee idea jos siitä tuulee läpi.

Harmaa huppari olisi kiva, en omista kun (*alkaa miettimään ihan tosissaan*) kaksi mustaa hupparia (abihuppari ja melkein samanlainen kun hinkulakaverit tilas), kaksi KL:n hupparia (tummansininen karvareunuksisella hupulla ja ruskea peruskiva, jota käytän ihan liikaa) ja yksi yli-iso Adidaksen vihreä huppari. Melko monta joo, mutta käytän huppareita tosi paljon, eli osaisin kyllä arvostaa tuota CRW:n versiotakin. Harmaata hupparia mulla ei sitä paitsi ole muistaakseni ollut ikinä! (tai ainakaan pitkään aikaan.)

Uusi juomapullo olis kiva, onhan mulla toki se pinkki mun sukunimellä varustettuna, hyvin se toimii yhä, mutta olis kiva jos vois vaihdella välillä. Tuo ruskea laukku olis tosi kiva, musta nimittäin tuntuu aina että tohon mun nykyseen ei ihan mahdu kaikki mitä tarvin kun meen käymään Oulussa (tai varsinkaan sillon kun tuun sieltä takasin). Tuo nykyinen on hyvä lentokoneessa, mutta tää Hööksin ruskea ei ihan mahdu mitoiltaan käsimatkatavaraksi. Junamatkoilla se kuitenkin olisi sopivan iso. Plussaa hepoista.

Parkatakki. Joo, mulla on kyllä talvitakki, itseasiassa useampikin, mutta let me explain. Mun musta pitkä parkatakki, joka on palvellut hyvin jo monta talvea, alkaa tuntua kauhtuneelta ja ohuelta, eikä se palvele enää niin hyvin. Musta tuntuu, että siitä tuulee vähän läpi. Tiettyhän voin kerrospukeutua sen alle, mutta ois kiva jos talvitakki ois semmonen ettei niin tarvis tehdä, vaan se yks villapaita riittäis. Sitä vanhaa voi kyllä käyttää lauhemmilla keleillä, mutta heti jos on vähänkin kylmempi viima niin tuntuu, että kangistun. Sitten mulla on se keltainen karvareunushupullinen SYYStakki (tilattu Sheinsidelta joskus viime tai toissa talvena). Sillä tarkenee kyllä muutaman asteen pakkasella, mutta se on nimenomaan paksu syystakki, eli Suomen talvessa en sillä ihan lähtisi liikkumaan. Sitten mulla on mun laskettelutakki (tällä hetkellä Oulussa), joka on tosiaan sen verran ohut myös, että se sopii siihen lasketteluun (koska tulee lämmin kun liikkuu), sekä mun Horzelta tilattu talvitallitakki nimikkobrodeerauksella, mutta se on huputon ja käytän sitä vaan tallilla (ja sekin on Oulussa tällä hetkellä). Eli siis, kyllä mää selviän niillä vanhoilla takeilla (kun muistan kerrospukeutua), MUTTA uusi ois kiva. Huh, hirveä selitys.

Ja viimeisenä lisäsin kollaasiin tuon lahjakortin, koska no, sillä saisin ostettua edes jotain noista (jos joku siis sinne laittaisi rahaa).  Dear Santa (tai äiti, tai mummo, tai iskä, tai...) ♥♥♥

Parhain terveisin, joulua odottava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti