sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Viikon blogihaaste: Joulukuun suunnitelmatVuorossa jälleen Blogitalli-blogiportaalin haaste, tällä kertaa aiheena on joulukuun suunnitelmat. Edellisestä postauksesta voittekin lukea, että olisi tarkoitus julkaista joulukalenteria, mutta sen lisäksi on suunnitelmissa myös paljon muita juttuja.

Blogitallin haasteeseen voi osallistua kuka vain, parhaat ja mielenkiintoisimmat postaukset pääsevät Blogitallin etusivulle. Haasteen voittaja arvotaan tällä kertaa ja palkinnoksi hän saa Magic Brush -harjasetin!
Yhdeksäs päivä matkustan takaisin kotiseudulle eli Ouluun, jossa olisikin sitten tarkoitus olla koko joulu sekä uusivuosi. Ennen Ouluun menoa on vielä vuorossa viimeisten koulujuttujen palautukset sekä tämän vuoden viimeinen näyttö.
Oulussa olisi sitten tarkoitus viettää aikaa perheen kanssa, nähdä kavereita niin paljon kuin suinkin ja käydä testaamassa vähän aikaa sitten avattu Ideapark (jossa on Hööks!!!) sekä mahdollisesti kirppistellä. Lisäksi ollaan suunniteltu ainakin yksiä pikkujouluja, sekä useita muita illanistujaisia ja lautapeli-iltoja. Aion leipoa pipareita ja torttuja, syödä jouluruokaa niin paljon että maha ratkeaa, juoda glögiä ja kokista, koristella joulukuusen, neuloa huopatossuja, virkata pehmoleluhevosen loppuun, käydä ehkä tallilla ja levätä niin paljon kuin vain mahdollista.
Jouluaaton vietän vanhempieni kanssa mummolassa, jonne saattaa tulla äitini toinen sisko perheineen (ei ole vielä tietoa asiasta). Aion myös haahuilla ympäriinsä joulumielen täyttämänä ja katsoa televisiota (meillä ei ole täällä Tampereella telkkaria, joten aina kun pääsen paikkaan missä sellainen on, käytän tilaisuutta hyväksi :D) ja elokuvia, sekä kuvata videoita ja editoida niitä, ottaa kuvia ja istua koneella. Kaiken tämän lisäksi suunnitelmissa olisi ulkoilla (mahdollisesti käydä pulkkamäessä ja luistella) ja ajella autolla ympäriinsä (sitäkään en voi täällä Tampereella tehdä kun ei ole autoa)!

Kaikkea kivaa on siis luvassa tässä kuussa! Can't wait!

Haastan mukaan kaikki jotka haluavat tämän tehdä! :)

♥     ♥     ♥

Mitä suunnitelmia sinulla on joulukuulle?
Alimmat joulukuvat on toissajoululta ja talvinen jäänsahauskuva on otettu vuosi sitten Muoniossa.

♥     ♥     ♥

Parhain terveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti