keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Viikon blogihaaste: Talvinen kuvaOsallistun tällä postauksella Blogitalli-blogiportaalin viikon haasteeseen, haasteen nimi on talvinen kuvahaaste. Haasteeseen voi osallistua kuka vain, parhaat postaukset pääsevät Blogitallin etusivulle ja paras postaus palkitaan Magic Brushin tuotepaketilla! Haasteessa pitää kirjoittaa blogipostaus, mihin laittaa ainakin viisi talvista kuvaa ja kertoa myös, mikä on talvessa parasta.

Postauksen kuvat on otettu tässä viimeisen viiden vuoden aikana ja olen kuvannut niistä ne, missä ei toisin mainita. :)Ylipäätään se tunne, kun pääsee tallille (sama tunne on voimassa toki ympäri vuoden). Tässä kuvassa olen erittäin mielissäni kun pääsen silittämään hevosta. Hevonen on kaverini Jutan omistama Garey Moesgård. Kuva © Olga.


Lumisateessa auraamattomalla kentällä ratsastaminen kahlaaminen (tai sen kuvaaminen. siinä on omat haasteensa). Kuvassa kaverini Annukka ja kaverini Nean hevonen Boston.Talvikarvassa olevat lumiset ponit. Kuvassa tuttujeni poni Rolle II.Auringonpaiste! Tämä on jo kevätaurinkoa, mutta se tunne kun joku päivä sattuu paistamaan aurinko tallilla ollessa. ♥
Issikkavaellukset, etenkin jonkun kanssa joka käy tosi harvoin ratsastamassa. Tässä kuvassa minä ja iskä. Myös isosiskoni oli mukana vaelluksella tuolloin. Kuva © sivustakatsojana toiminut äiti.Se kun kaverit ja hevoset sekoaa lumesta! ♥

Sitten ei kun vain osallistumaan kaikki halukkaat! Kilpailuaikaa on lauantaihin asti, mutta haasteen voi toki tehdä vielä senkin jälkeen. :) Muistakaa linkata postauksenne tänne Blogitallin sivulle, jos haluatte osallistua kilpailuun!

Parhain terveisin,

2 kommenttia:

  1. Hei, minkänäköinen tuo vikan kuvan huopa on? Mulla taitaa olla samanlainen vaikka on jostain ihan normi kaupasta :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on semmosia jotain ihme viivoja tai sellasia kapeita suorakulmioita. :D Varmaan tuokin on ihan perus viltti jostain normikaupasta eli voikin hyvin olla samanlainen kun sulla. :) Tuo on tosiaan mun kaverin heppa ja sen huopa, että en tiiä tarkemmin mistä ostettu. :)

      Poista