keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Keväisiä ikkunakoristeita

Bongasin eilen jostain internetin syövereistä Kosken kontu -nimisestä blogista ohjeen paperista tehtyihin ikkunakoristeisiin. Tänään mulla oli koulusta vapaata, koska alkoi lukukauden viimeinen jakso, jossa osalla on taas atto-aineita ja meillä lukion suorittaneilla enemmän vapaata (tähän on ilmeisesti tulossa muutos ensi lukukautena, jotta saataisiin suoritettua kaikki ja valmistuttua ajoissa). Päätin sitten kokeilla tehdä itsekin näitä paperikoristeita, jotta saisi jotain kivaa uutta ja värikästä kevättä (ja pääsiäistä) varten.


Mulla on valmiiksi neliönmallisia muistilappuja, joissa ei ole tarrapintaa, joten päätin tehdä helpoimman kautta ja kokeilla niillä. Niiden lisäksi kokeilin ensin kiinnittää teipillä osat yhteen, mutta loppujen lopuksi otin paperiliiman, jolla luulisi noiden pysyvän kiinni toisissaan. Kuvalliset ohjeet näiden tekemiseen löydät tuolta Kosken kontu -blogista.


Teen joku päivä näitä varmaan lisää ja muuttelen niiden korkeuksia, mutta nyt ne saavat olla hetken näin. En luultavasti koristele muuten pääsiäistä tänä vuonna, sillä vietämme sen Seinäjoella avomiehen sukulaisten kanssa.

4 kommenttia:

 1. Miten söpöjä! Vois itekkin kokeilla näitä ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :) Tosi helppo tehdä ja ne piristää kummasti varsinkin näin Suomen keväällä kun vaan sataa räntää... :D

   Poista
 2. Terveisiä Kosken konnusta! :) Hyvältä näyttää, laitoin pienen vinkin tästä jutusta meidän blogiin!

  VastaaPoista