maanantai 23. maaliskuuta 2015

Uusi kevättakki

Kevät on virallisesti ollut täällä jo pari päivää, joten päätin ostaa uuden kevättakin. Aamulla oli taas uutta lunta maassa ja piti laittaa paksumpi takki päälle, mutta tämänhetkisestä vesisateesta päätellen alamme olla voiton puolella talven suhteen.


Kävin eilen mun siskon ja poikaystävän kanssa shoppailemassa (tosin en ostanut muuta kuin ruokaa ja mintunvihreitä sulkia) täällä Tampereella ja näin Vero Modassa kivannäkösen kevättakin. En kuitenkaan kokeillut sitä enkä myöskään siis ostanut, mutta kotiin päästyäni aloin miettimään, että joskos sittenkin tarvitsisin uuden takin. Annoin juuri mun R-Collectionin takin siskolle kun siinä oli vähän liian lyhyet hihat mulle. Sen lisäksi oon nyt käyttänyt oikeastaan yhtä ja samaa mustaa Seppälästä ostettua kevät-/syystakkia jo vuodesta 2009 (?!), eikä ole ihmekään, että kyseinen takki alkaa tuntua jo hieman kulahtaneelta. Kysyin eilen äidiltä, joskos se voisi vähän sponssata tähän takkiin ja tänään sitten marssin kauppaan, sovitin takkia ja kävelin kassan kautta pois takki mukanani.


Tää takki on siis tällainen tummansininen parkamallinen takki, hieman pidempihelmainen kuin perustakit. Tykkään, että tässä on huppu ja vetoketju menee kiinni kaulaan asti, niin voi viimalla vetästä sen kiinni eikä kaulaa palele. Taskut on myös suht isot ja niihin mahtuu kädet kivasti jos ei ole lapaset mukana. Myös vetoketjutaskuja löytyy. Vyötärönauhaa voi kiristää jos haluaa, tai olla kiristämättä. Takki maksoi 39,95€ ja kuten jo mainitsin, Vero Modasta ostin. Siellä oli meneillään tarjous, että takin ostajalle huivi -20% (en hyödyntänyt kuitenkaan itse tätä tarjousta), joten mikäli joku muukin etsii uutta takkia (ja huivia) niin kannattaa käydä vilkaisemassa myös Vero Modan valikoima.

Niin ja tosiaan nyt kun sisko kävi kylässä niin sain vihdoin mun järkkärin takaisin! Siispä nyt toivon mukaan on tiedossa edes vähän laadukkaampia kuvia. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti