sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Juhannus mökillä

Juhannus kului rauhallisissa merkeissä mökkeillessä vanhempieni ja isovanhempieni kanssa. Syötiin perjantaina isovanhempien mökillä, mutta muuten oltiin enimmäkseen meidän mökillä. Kokko saatiin poltettua perjantaina, vaikka sääolosuhteet meinasivat uhata sen sytyttämistä. Lauantaina siivottiin ladosta lisää tavaraa, joten iskä poltti toisen kokon vielä lauantainakin minun ja äidin saunoessa isovanhempien mökillä.

Perjantaina revin vihdoin loput pölykapselit irti saunan seinistä, seuranani vesisade ja miljoona sääskeä. Tai oikeastaan revin vain ne, jotka näkyvät pihamaalle, sillä saunan takapuolella on vielä lisää. Saimme käytyä myös etukammarin tavarat suurimmaksi osin läpi, jonkin verran takkahuoneen kirjahyllyn tavaroita sekä eteisen lipaston laatikot. Asensimme myös uudet isovanhemmilta saadut rullaverhot tuvan ikkunoihin, jotka äiti pesi tänä aamuna. Äiti ja iskä myös siivosivat vähän kuistia.


Mökin remontti ja siivous todennäköisesti jatkuu vasta heinäkuussa kun saadaan äidin kanssa aikataulut sovitettua yhteen. Meillä ei onneksi ole mitään suuria tavoitteita mökin suhteen tälle kesälle, vaikka suuria suunnitelmia minulla keväällä vielä olikin. Nyt vain haluan keskittyä nauttimaan kesästä (ja ehkä siinä sivulla saada jotain aikaiseksikin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti