perjantai 17. huhtikuuta 2015

Huulipunat

Mietin hetken aikaa parempaa otsikkoa, mutta tämä lyhyt ja ytimekäs otsikko saa nyt kelvata. Se kertoo nimittäin kaiken tämän postauksen sisällöstä. :) Mietin, että pitäisikö tehdä jonkinlainen "meikkikokoelma"-postaussarja, mutta hylkään ajatuksen ainakin tällä hetkellä kun tuo mun "kokoelma" on niin pieni. Ehkä joskus tulevaisuudessa, nyt esittelen vain nämä mun silmäteräni, eli huulipunat.
En käyttänyt huulipunia ennen viime vuotta, siksipä nämä kaikki on oikeastaan hankittu nyt vuoden sisällä (kai? aika rientää niin nopeaa etten pysy kärryillä, mutta maksimissaan kaksi vuotta vanhoja vanhimmat). Nuo pienimmät neljä on eBaystä tilattu (se oli joku 12 kappaleen paketti, mutta oon muut sävyt antanut pois kavereille), pari on Lumenen, yksi H&M:n ja loput Oriflamen. Kaikki muut paitsi eBayn ja H&M:n huulipunat on olleet alennuksessa, mutta niilläkään ei oo ollut suurta hintaa. Tykkään näistä kaikista tosi paljon, enkä malta oottaa aina hetkeä kun saa laittaa huulipunaa. :D Kouluun en jaksa laittaa, mutta sitten kun tulee sellainen hienompi tilaisuus niin ehdottomasti oon laittamassa!

Niin ja mulla oli pieniä erimielisyyksiä mun kameran kanssa, alko käsy väsyä ku piti kuvata noita swatcheja niin kamerakäsi heilu ku heinämies pellolla! Ois tietenki voinu laittaa jalustalle, mutta en jaksanut tuossa vaiheessa enää vaivautua. Ja sit tietty nää näyttää kaikki huulilta ihan eriltä kun kädellä, esim. nuo viimeiset Oriflamen huulipunat on paljon pigmenttisempiä kuin miltä ne tuossa swatchissa näyttää. :) Ehkä joku päivä jaksan meikata ja näyttää. Mutta nyt, nauttikaa!


Ekana esittelen nää ylläolevat, eli sekalaisen seurakunnan. Vasemmalta oikealle: Lumene Natural Code sävy 15 Vintage Red, H&M Matte Lipstick sävy Dita, Oriflame Beauty Triple Core sävy Stunning Clover, Lumene sävy 03 In the Clouds / Polku pilvissä ja Oriflame Beauty Wonder Colour sävy Warm Nude.


Sitten nämä neljä eBaystä tilattua, näissä lukee merkkinä HengFang Cosmetics ja sävyt ovat vasemmalta oikealle 20, 118, 139 ja 121. Näitä en oo vielä päässyt kunnolla käyttämään, mutta kerran olen huuliin kokeillut ja kivoilta vaikuttivat.

Ja viimeiset neljä, kaikki nämä ovat Oriflamen Pure Colour -huulipunia. Vasemmalta oikealle: Soft Cherry, Shell Pink, Vintage Nude ja Soft Coral.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti