torstai 9. huhtikuuta 2015

Tämän hetken suosikit

Blogeissa ja YouTubessa pyörii maaliskuun suosikkeja, mutta ajattelin itse koota tämän hetken suosikit, sillä osa näistä on tullut suosikeiksi vasta ihan tässä huhtikuun alussa. Osa on toki pidemmältä ajalta jo suosikkeja, joten on ehkä vihdoin aika näyttää mitkä ja miksi.

Ensimmäisenä suosikkina on Maalla-lehti, jonka löysin etsiessäni kaupan lehtihyllyltä jotain luettavaa. Ennen lempilehtenäni toiminut Maalaisunelma lakkasi pari vuotta sitten ilmestymästä suomenkielisenä, minkä jälkeen olen silloin tällöin ostanut ruotsinkielisen version (Lantliv) ymmärtämättä kuitenkaan puoliakaan lukemastani. Nyt voin jatkossa lukea tätä ihanuutta!

Suuri intiaanikirja on uusi lisäys kirjahyllyyni. Sain tämän avomiehen mummolta nyt pääsiäisenä. Kysyin kirjaa pelkästään lainaan, mutta mummo sanoi, että saan vaikka omaksi. Mua on aina kiinnostanut eri intiaaniheimot ja heidän kulttuurinsa, enkä todellakaan pistänyt pahitteeksi, että sain tämän ilmaiseksi. Preerian intiaaneista kertova kirja minulta jo kirjahyllystä löytyy, joten nyt on tämä sille kaveriksi. En ole vielä päässyt selailua pidemmälle, mutta joku päivä alan lukemaan tarkemmin.

Seinäjoen Kookengästä mukaan lähti uudet tennarit - mitä, taasko? - kyllä vain, sillä tämä malli on täydellinen mun jaloille. Oon kävellyt samaa mallia olevat vaaleanpunaiset tennarit rikki kerran, koska käytin niitä niin paljon. Mulla oli ne mukana Espanjassakin 2013 ja siellä ne tuli sitten tiensä päähän, joten ei tarvinut kauaa miettiä ostanko näitä vai en. Kyllähän mulla on jo muutamat tennarit, mutta tiedän näiden olevan hyvät jalassa, joten suostuin ilomielin maksamaan näistä sen 25 euroa.

Oon käyttänyt taas tosi paljon tätä Pip Homen lintumukia, jonka sain joku vuosi takaperin lahjaksi. Mulla on samalla kuviolla myös kulho, mutta syön niin harvoin mitään kulhoruokaa, että en ole sitä päässyt vähään aikaan käyttämään. Ainoa huono puoli tässä on, että tätä ei voi laittaa kultayksityiskohtien takia mikroon, mutta juonkin tästä yleensä vain teetä tai kylmää kaakaota.

Meikkisuosikkeja mulla on myös muutama, nämä on sellaisia mitä käytän nyt eniten. Aamulla herään sen verran myöhään, että en kerkeä kuin nakata peitevoiteen ja meikkivoiteen naamaan, vähän poskipunaa, ripsari ja huuliin jotain huulivoidetta, jonka laittamiseen ei tarvitse keskittyä. En jostain syystä nyt yhtään osannut ottaa tarkkoja kuvia, joten yritin vähän korjailla virheitä tarkentamalla muokkausohjelmalla. :D

Huulivoidesuosikkeja on tällä hetkellä nämä uudet Baby Lips Rescue -sarjan voiteet. Niistä kolmesta ilmestyneestä mulla on nämä korallin sävyinen ja perus väritön, joista tota väritöntä säilytän yöpöydällä. Baby Lipseistä ollaan montaa eri mieltä, toiset tykkää ja toiset ei, toiset hehkuttaa vähän liikaa ja toiset valittaa kuinka huonoja ne ovat. Itse tykkään kyllä, nämä Rescuet hoitaa vähän paremmin ja kestää pidempään, kun taas se toinen sarja on parempi hyväkuntoisille huulille, jotka kuitenkin kaipaavat rasvausta ja ehkä pientä väriäkin.

Meikkivoidesuosikkina on jokin aika sitten Livboxissa tullut Lumene Nude Perfection Fluid Foundation, jonka otin vasta vähän aikaa sitten käyttöön. Mietin ensin, että onkohan sävy (2 Soft Honey - Hunajapilvi) mulle liian tumma, mutta kun laitoin kasvoille niin hyvältä näytti. Tämä on tosi nestemäistä, joten saa olla varovainen ettei sitä valu joka paikkaan kun sitä ottaa pumppupullosta. Tekee tasaista jälkeä ja peittää hyvin, vaikkakin laitan peitevoidetta ensin pahimpiin kohtiin joka tapauksessa. Ihosta tulee sopivan mattapintainen ja tuote pysyy kasvoilla hyvin ainakin koko koulupäivän ajan, minkä jälkeen otan aina meikit pois.

Poskipunasuosikiksi on noussut hiihtolomalla Oulusta ostamani MaxFactorin Creme Puff Blush sävyssä 15 Seductive Pink. Puna antaa vähän väriä kasvoille kuitenkaan näyttämättä luonnottomalta.

Ripsivärisuosikki on ehdottomasti Oriflamen uusi The One Eyes Wide Open Mascara! Ehdottomasti ajaa asiansa, erillistä ripsentaivutinta ei tarvi, sillä ripset kaartuu kauniisti pelkällä ripsivärillä. Tämä myös pysyy hyvin ilman leviämistä ja lähtee helposti pois sitten kun sen haluaa.

Sellaiset oli mun tämän hetken suosikit. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti