tiistai 14. huhtikuuta 2015

Katsaus vaatekaappiin: Shortsit

Käytän kesällä tosi paljon shortseja. Myös hameet ja mekot on kivoja ja käytän niitäkin joskus, mutta tykkään enemmän shortseista, koska niiden kanssa ei tarvi olla huolissaan tuulisellakaan säällä, että joku paikka vilkkuisi kun helma nousisi korviin. Käytän shortseja joskus myös muina vuodenaikoina paksujen sukkahousujen kanssa silloin kun haluan jotain vaihtelua normaaleihin housupäiviin.


Tällä hetkellä mun vaatekaapista löytyy yhdeksät shortsit. Kyllä, luit oikein, yhdeksät. Ihmettelin itsekin, että mites näitä nyt on näin paljon ilmaantunut, mutta en kyllä pystyisi karsimaan näitä pois, kaikki on sen verran erilaisia ja kivoja. Tietysti jos ostaisin joidenkin tilalle samaan tarkoitukseen paremmat niin sitten pystyisin heittämään vanhat pois, mutta ei se vähentäisi näiden määrää.


Ajattelinkin sitten urhata kokonaisen postauksen näille. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee yllä oleva kaksikko, nämä ovat ainoat "ei-farkkukangasta olevat" yksilöt. Oikeanpuoleisia käytän lähinnä kotona tai joskus jalkapalloa pelatessa, ovat tosin vähän lyhyet siihen tarkoitukseen. :D Pitäisi ostaa uudet urheilushortsit, ehkä niiden avulla alkaisin urheilemaan vähän enemmän (tai sitten en). Nuo on mun siskon vanhat ja niiden lapussa lukee, että ne on Primarkista ostettu. Vasemmanpuoleiset on H&M.

Näitä mustia oon käyttänyt paljon ja ne on sen näkösetkin. :D Ostin ne H&M:stä joskus muutama vuosi sitten ja ovat kyllä kestäneet. Valkoiset taas on ihan uudet tuttavuudet, ostin täältä Tampereelta yhdeltä kirpparilta ja hintaa oli 0,40€. Merkiltään ovat Z.I.P. Leikkelin vähän noita lahkeita kun olivat vähän reisistä naftit. :D

Nämä ostin samalla shoppailureissulla lukion kakkosvuonna muistaakseni kun oltiin hypärillä aikaa kuluttamassa keskustassa. VILA:sta ovat molemmat ja näitäkin on tullut käytettyä aina kesällä.

Vasemmanpuoleiset esittelin vähän aikaa sitten videolla, ostin ne Helsingin Monkista viime reissulla. Molemmat näistä on vähän korkeampivyötäröistä mallia. Oikeanpuoleiset ostin nyt talvella Oulusta kirppiseltä muistaakseni kolmella eurolla ja ovat alunperin Forever21:sta.

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä mun uudet maalausshortsit! Ostin kirpparilta muistaakseni kahdella eurolla. Etupuoli on ihan siedettävä ja sen perusteella näitä voisi käyttää muutenkin, mutta kuka ihme on suunnitellut takapuoleen tuollaiset pilkut keskelle persettä?! Muistelen nähneeni näitä silloin aikoinaan kaupassakin ja ihmetelleeni tuolloinkin tuota. H&M:stä ovat alunperin. Mutta siis tosiaan, saavat toimittaa maalausshortsien virkaa kun mökkiremontti jatkuu nyt kesällä.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nii ois jos ei ois pilkkuja keskellä persettä :D No ei mutta on ne ihan jees, sopivat hyvin mökkikäyttöön! :D

      Poista