maanantai 19. tammikuuta 2015

Kuulumisia: Synttärit, dagen efter & kodinhengetär

Vietettiin lauantaina Lauran kanssa 48-vuotissynttäreitä (21v + 27v) meidän luokkalaisten kesken, mentiin eka Susannalle ja sitten sieltä Rodeoon. Menetettiin meidän synttärilahjapullot, koska Rodeon narikkaan ei saa jättää alkoholia (muistakaa tämä jos ikinä sinne eksytte)! Tästä katkeroituneena saatettiin sitten juoda muutamat shotit ja saatoin ehkä tanssia tankotanssitangolla, josta johtuen mun jalassa on hieno mustelma ja joka paikka on ihan jumissa. Oli kuitenkin hauskat synttärit! Allaolevan kuvan shottilasista nautin yhden Tequilan, My Little Pony on lahja Leolta ja noin komea on mun mustelma!Innostuin ennen juhlimaan lähtemistä meikkaamaan ihan kunnolla, silmämeikin värin valkkasin kynsilakan perusteella, eli sinistä. Kuvissa meikit ei pääse oikeuksiinsa, koska valotus on niin huono.

Luomivärit (tummaa ja vaaleampaa sinistä) on eBaystä sellanen feikki Coastal Scentin paletin näkönen paletti, jossa on tosi paljon eri värejä. Laitoin eka teipin silmän vierestä menemään, laitoin luomivärit ja sitten poistin teipin niin jäi suora linja. Rajasin nestemäisellä eyelinerillä (Oriflamen Very Me Glitter Eyeliner sävyssä black), ripsarina kokeilin Livboxissa tullutta Rimmelin scandaleyes retro glam -ripsiväriä sävyssä 001 black, mutta se harja on jotenkin tosi outo niin laitoin sitten vielä lisäksi eBaystä tilattua me now generation-II Lash Power Extension Visible -mascaraa. Huulissa Oriflamen Beauty Triple Core -huulipunaa sävyssä Stunning Clover.

Kynsilakat sain Emmalta joululahjaksi, taitavat molemmat olla Gina Tricotilta, yksivärinen on denim-lakkaa, joka tuntuu vähän farkkukankaalta ja glitterissä on erilaisia hopeisia ja sinisiä hileitä. Tykkään kovasti molemmista! Raukat vaan kärsi vähän tankotansseilussa ja tänään tiskatessa.

Tänään sitten sain jostain vihdoin jonkun energiaryöpynröypyn mikä ikinä onkaan ja tiskasin kaikki tiskit. Purin myös vihdoin mun joululomavaatelaukut ja järjestin niiden päälle kasautuneen vaatevuoren vaatteet omille paikoilleen. Oon mää aika etevä! Sen kunniaksi käytiin sitten Hesessä syömässä ja samalla myös kaupassa ja postissa, missä mua odotti Hööksiltä tilaamani huppari. Oi tätä materialismionnellisuutta taas! Kyseessä on siis CRW:n harmaa huppari, joka oli joululahjakollaasissanikin, en sitä jouluna saanut niin nyt kun se oli puoleen hintaan, oli pakko tilata. Aivan tosi kiva päällä, hirmu pehmonen ja tosi kivan mallinen.
Sellasta kivaa tällä kertaa! :)

Huomioithan, että postauksen kuvat on otettu puhelimella meidän suht pimeässä kämpässä huonolla valaistuksella, joten olen jälkeenpäin joutunut muokkaamaan niihin vähän lisää valoa, minkä vuoksi ne näyttävät hieman rakeisilta. Pahoittelut tästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti