lauantai 24. tammikuuta 2015

Testissä meikinpohjustusvoide

Tilasin pari kuukautta sitten itselleni Oriflamelta meikinpohjustusvoiteen testattavaksi, koska olin jo jonkin aikaa etsiskellyt hyvää ja suhteellisen halpaa sellaista. Nyt sitten testailtuani sitä päätin kertoa oman mielipiteeni kyseisestä tuotteesta. Oriflamen sivuilla tuotteesta sanotaan näin:
Raikkaan näköinen meikki - koko päivän! Valoa heijastavat pigmentit ja mattapintainen koostumus pitää ihon pehmeänä ja meikkivoide levittyy kasvoille tasaisesti. Levitetään ennen meikkivoidetta tai puuteria. Voidaan käyttää myös luomivärin pohjustukseen. Hajustamaton. 30 ml.


Tuote on nimeltään Oriflame Beauty Perfecting Face Primer. Se on koostumukseltaan voidemaista, kuitenkin hieman "juoksevampaa" kuin vaikka tavalliset kasvovoiteet (tuli mieleen Erikeeper-liima :D). Aine on väriltään valkoista, mutta se imeytyy hyvin ihoon, eikä jätä iholle valkoista säväystä. Aine antaa iholle mattapinnan ja siinä on ihan okei tuoksu (vaikka se on hajustamaton, haistan siinä silti jotain).

Ja kyllä mää sanoisin, että toimii! Meikkipohja pysyy paikoillaan koko päivän ja samalla tää kosteuttaa jonkin verran ihoa. Pientä miinusta kuitenkin tuoksusta ja tuubin yksinkertaisen tylsästä ulkomuodosta. Tääkin on nyt alennuksessa, normaalihinta 14,00€, nyt vaan 6,90€!

Arvio: 4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti