sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Sukuhulluttelua Klubikeittiöllä

Tämä viikonloppu on kulunut Tapion sukulaisten kanssa, sillä Tapion mummo vietti synttäreitään täällä Tampereella ja oli kutsunut sukulaisia juhlistamaan niitä.

Eilen menimme Tampereen Holiday Clubin Klubikeittiölle tekemään ruokaa. Ruoan valmistuksessa meitä neuvoi kokki ja juomapuolesta ja tarjoilusta vastasi kukapa muukaan kuin tarjoilija. Saimme siis itse valmistaa ammattitasoista ruokaa, jonka kokki sitten laittoi nätisti tarjolle.

Aluksi kokki jakoi meidät alkupala-, pääruoka- ja jälkiruokaryhmiin, minkä jälkeen hän neuvoi miten mikin ruoka tehdään ja sitten alettiinkin jo hommiin. Saimme samalla nautiskella viiniä ja muita virvokkeita ja mikäli emme muistaneet miten jokin kohta tehtiinkään, kokki neuvoi meitä. Ilta oli tosi hauska ja ruoka oli aivan älyttömän hyvää! Kiitos tosi paljon seurasta kaikille läsnäolleille!

Ruokalistamme teemana oli Amerikka. Alkupalaksi tarjoiltiin lohi-jättirapu ceviche avokadotahnalla, pääruoaksi härkää chimichurri-kastikkeella, bataattia ja cola-papuja, sekä jälkiruoaksi mutakakkua limevaahdolla.

Klubikeittiö oli tosi hauska kokemus, jota suosittelen kokeilemaan vaikka juurikin jonkun synttäreillä tai muuten vaan isolla porukalla.

4 kommenttia:

 1. Ihan kivalta blogilta vaikuttaa, kuvat ihan hyviä ja teksti sujuvaa. :)

  http://ainoek.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Nyt tosin vähän huonolaatuisia kuvia tullut kun järkkäri on siskolla lainassa ja valaistus on ollut vähän huono :D Mutta kiitos kuitenkin kommentista! :)

   Poista
 2. Kiitos alkupala-mestari Sonjalle! :) Oli kyllä kertakaikkisen kiva kokemus, ja vieläkin herahtaa vesi kielelle, kun muistelen annoksia, yami... Otetaan tuo kattaus uusiksi joskus! t.Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itselles hyvästä jälkiruuasta! :) Otetaan vaan uusiksi! :)

   Poista