torstai 29. tammikuuta 2015

Testissä nestemäinen eyeliner

Sain tämän eyelinerin tiiminvetäjältäni Katariinalta ja otin sen heti kokeiluun. Tykkään nimenomaan juuri tällaisista siveltimillisistä eyelinereistä, en jotenkin osaa käyttää niitä tussimaisia. Nimeltään tämä on Very Me Glitter Eye Liner. Oriflame kuvaa eyelineriä näin:
Kaikkein glamoröösimmät juhlasilmät saat aikaan lisäämällä glitteriä. Metallinen nesteliner upeissa silmiä korostavissa sävyissä. Kapealla siveltimellä saat aikaan tarkan rajauksen. Myynnissä jaksot 16/14-5/15. 0  ml. 3,5 mlEyelinerissä on glitteriä juuri sopivasti, eli se näkyy vain valon osuessa siihen oikein. Muuten tämä kyseinen yksilö on siis väriltään musta, eli ihan perus eyeliner, mutta kivalla glitterripauksella varustettuna. Tätä on helppo laittaa ja se pysyy hyvin, mutta sen saa myös tarvittaessa helposti irti. Se lähtee nimittäin vähän sormella hinkkaamalla. Vaikka siis lähtee helposti irti niin hyvin pysyy myös baari-illan ajan paikoillaan.

Ei oikein mitään huonoa sanottavaa, tykkään tästä paljon ja tää sopii meikkiin kun meikkiin. Normaalihinta tällä on 10,00€, mutta tässä jaksossa tämä maksaa vain 4,90€!

Arvio: 5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti