torstai 8. tammikuuta 2015

Mää osaan nää nukkumiset ja valvomiset kyl

Heippatirallaa vaan. Tässä kirjottelen aamukuudelta postausta kun en jaksanut enää odottaa unentuloa. Maltoin kuitenkin odottaa jo kuutisen tuntia niin alkoi mennä jo vähän hermot ja totesin tossa vähän ennen kuutta sitten että ei se enää tänä yönä kerkeä tulla. Kohta pitäis nimittäin oikeastikin jo herätä ja lähtä kouluun. Mikään ei oo niin ärsyttävää kun se, että ite yrittää nukahtaa, mutta uni ei tuu, ja samalla vieruskaveri vetää hirsiä.

Taisin ehkä nukkua kahtena edellisenä yönä 18 tunnin yöunet ja tiistaina taisin olla kokonaiset kuus tuntia valveilla, hups. No mutta oon ollu taas (tai siis vieläki) sairaana, joten nukkuminen on ihan sallittua. Kohta on onneksi taas viikonloppu niin voi jatkaa unia (hehheh).

Saatiin me käytyä ruokakaupassa tänään, oli huisin hienoa pystyä ostaan juustoa, Ranch-sipsejä, kokista, kaakaojauhetta ja muita ylellisyyksiä joihin ei oo joka kerta varaa, saatiin nimittäin iskältä lahjakortti S-markettiin, jee kiitti isi oot paras! ♥ Ollaan myös tässä aina valveilla ollessa katottu Housea, Frendejä ja Serranon perhettä ku löysin kirppikseltä niitten ekoja tuotantokausia, superjee! Tapio on myös ollu sairaana, sillä tosin oiski alkanu vasta tänään tai siis eilen eli keskiviikkona koulu ku mulla alko jo maanantaina nii se ei oo ollu pois koulusta ku vasta päivän, mutta se ei oo nukkunu niin paljon ku mää. Sillä on joku sisäinen kello joka herättää sen ennen iltapäiväkuutta, mulla ei näköjään.

Innolla ootan kuinka kauan jaksan koulussa ennen ku alkaa väsyttää, nyt oon valvonu siis jo 12½ tuntia ja koulupäivän pituus on kasista neljään nii huhhuh ja oi voi.

2 kommenttia:

 1. unettomuutta tuntuu olevan liikenteessä, mekin nukuttiin jonin kanssa tunnin unet koska se näki painajaista joka herätti liiankin hyvin ja minä en vaan saanu unta D:DD

  hakkiin postista pidennykset, kiitoskiitoskiitos ♥ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukuin liian hyvin kaks yötä joten pitihän se jotenki kostautua :| Mut tulipahan koettua koulupäivä ilman edeltäviä yöunia! :D Tapioki vaa kuorsas vieressä iha mielissään ku mää yritin nukahtaa... Joillaki on vaan paremmat unenlahjat :D

   Jee hyvä että löysivät perille! Olehyväolehyväolehyvä! :) ♥

   Poista