perjantai 2. tammikuuta 2015

☆ 2015 please be awesome ☆

Uudenvuodentoivotteluja tulee joka suunnasta, itse en sano muuta kuin että toivotaan, että tämä vuosi tulee olemaan vähintään yhtä hyvä kun edellinen. Mulla ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa viime vuodesta, tietysti vuoden aikana tuli petyttyä, oltua vihainen, itkettyä, raivottua, suututtua ja kaikkea muuta negatiivista, mutta kun tarkemmin tarkastelee niin positiivisia asioita koin enemmän.

Tein itselleni Facebookiin Oriflamesivun, siitä saa käydä tykkäilemässä mikäli kokee sen kannattavaksi. :D Sivulle pääset tästä.


Suurella osalla ihmisistä on tapana aloittaa näin uuden vuoden kunniaksi jonkinlainen lakko tai uusi suunta elämälle - tipaton tammikuu, karkkilakko, herkkulakko, kuntokuuri, dieetti... Näitähän riittää. Tavallaan itseäkin houkuttelisi tuo tipaton tammikuu kun en ole sitä ikinä toteuttanut tammikuussa olevien synttärieni vuoksi, mutta olen sopinut jo yhteissynttäreistä luokkakaverini kanssa niin en halua. Voisin toki olla ilman alkoholia nuo synttärit, mutta en tahdo. Ehkä kokeilen sitten humalatonta helmikuuta tai jotain. Ainoa mitä lupaan itselleni on olla värjäämättä hiuksia, oon nimittäin jo ihan hyvässä vaiheessa tässä oman värin kasvattamisessa. Tavoitteena ois myös kasvattaa hiusten pituutta, eli olla leikkaamatta pituudesta pois muuta kuin huonot ja kuivat latvat.

Mun järjestelmäkamera on siskolla lainassa ja saan sen takaisin kuulemma joskus tammi- tai helmikuussa kun sisko tulee kylään. Siihen asti postauksia kuvittaa joko puhelimella tai pokkarilla otetut kuvat, tai netistä tai ulkoisen kovalevyn arkistoista kaivetut kuvat.

Tänä vuonna uusi vuosi vaihtui ihanalla ihmisporukalla mun koti-kotona, myös äiti oli osa tätä porukkaa, muut sitten olikin mun kavereita ja niiden poikaystäviä. Iskäkin oli kotona, mutta se laittoi nukkumaan jo ennen yhdeksää. Kaverit toi kakkua, muffinseja, sipsejä ja muuta naposteltavaa, sekä mikä tärkeintä, itsensä ja omat juomansa. Meillä oli tosi hauskaa, vaikka muutamaan otteeseen joku saikin viiniä päällensä (myös sohva ja pöytäliina saivat osansa, sekä hewiappe [hewihepo vs aapoaasi] sai työntää koipensa muffinsin kuorrutteeseen ja turpansa viiniin. Kahdeltatoista käytiin ulkona katsomassa ilotulituksia ja puistossa juomassa lisää skumppaa ja vähän leikkimässä (ja katsomassa lisää ilotulituksia). Joskus yhden aikaan tai sen jälkeen lähdettiin keskustaan päin ja löydettiinkin sitten itsemme Nuclear Nightclubista alias Nukesta, koska se oli ainut minne ei ollut jonoa.


Tyhmintä uuden vuoden aloittamisessa on aina ollut se, että arkeen pitää palata niin äkkiä. Ei ole aikaa toipua juhlinnasta, toisin kuin vaikka joulussa on. Enemmän mä tarvitsisin aikaa toipua uudestavuodesta. Maanantaina mulla jatkuu taas koulu, tiistaina sitten on onneksi vapaa kun on loppiainen. En yhtään jaksais vielä palata takaisin kouluun, varsinkin kun alkavan jakson lukkari näyttää melkein joka päivälle kasista neljään. Mun keskittymiskynnys ei oo hirveen korkeella, mutta ehkä se tästä helpottuu kun tottuu taas koulurutiiniin. Unirytmikin pitäs yrittää palauttaa takas maanpinnalle, heräsin tänään vasta klo: 17 jälkeen, innolla ootan siis niitä kasin aamuja mitä seuraava jakso on täynnä...

Mutta mitäpä tässä enempää saarnaamaan, miten teidän uusivuosi meni? Aijotteko ottaa osaa johonkin lakkoon tai ootteko muuten tehny jotain uudenvuodenlupauksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti