keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosikatsaus 2014

Nyt viimeistään kaikkien pitäis olla toipunut joulusta (paitsi ymmärrän kyllä jos se kinkun syöminen on jatkunu ja sen vuoksi jouluähky on vielä päällä) ja on aika muistella kulunutta vuotta. Vuorossa on siis perinteiseksikin muodostunut vuosikatsaus! Edellisiä vuosikatsauksia voit lukea täältä: 2011 (osa kuvista kadonnut), 2012 part 1, part 2 & part 3, sekä 2013.

TAMMIKUUVietin uuttavuotta Myllytullissa kavereitten kans. Alotin kotitalouskoulun. Olin alle viikon inttileskenä, otin Tiian kaa yhteisselfieitä, täytin 20 vuotta ja äiti laitto facebookiin kuvan mikä on otettu sillo ku synnyin. Siivosin mun vaatekaapin ja samalla peitin nukkuvan Tapion vaatekasan alle ja otin kuvan siitä ja laitoin facebookiin. Huvit ne on hulluillaki. Tiia linkkaili vanhoja hassuja juttuja IRC-Gallerian päiväkirjastaan, esim. nää:

Sonja: Varoitus! ISOSSA VESSASSA NÄHTY AMPIAINEN KLO 15:21 Jos näette sen, TAPPAKAA!
Iskä: AMPIAINEN TAPETTU klo 17.57

---

"mikä ihmejuttu se oli ku mää käskin iskää ostaa päivällä kokista, nii se oli tuonu sellasen.. pepsipullon! :o" -kokisaddiktisisko 14v

"mää voisin kirjottaa väitöskirjan siitä että coca-cola ei lihota eikä tuhoa hampaita ku te kittaatte sitä nii paljo ja ootte tommosia" -äitiLeivoin, PALJON. Ja tein ruokaa. Niin koulussa kun kotonakin. Tutustuin Unnaan ja Jossuun ja kaikkiin muihinki koulukavereihin. Sain ekan kirjoneulesukan valmiiksi, ihmettelin mun housujen pesuohjemerkintöjä, vaalensin hiuksia ja ostin (ja join) viinaa.

HELMIKUUKävin Tukholmassa Tapion ja sen äitin ja siskon kans. Kävin ekaa kertaa Starbucksissa. Ompelin vaatteita koulussa. Otin valinnaisen enkunkurssin Unnan kanssa ja koska pariton määrä ihmisiä niin Riku raukka joutu kestämään meitä siellä. :D Sain kuitenki siitä kurssista kolmosen (asteikolla 1-3) eli hyvin meni!!

MAALISKUU


Käytiin Olgan ja sen pikkusiskon kaa Zeppeliinissä, pidettiin pitkästä aikaa Sonkkubileet, meillä tuli Tapion kans puoli vuotta täyteen ja käytii vähä aikaa paleleen mökillä. Matkustin yksin Helsinkiin lentokoneella Olgan ja Nepsun luo. Käytiin Olgan kaa Horse Fairissa. Leivoin karjalanpiirakoita ja tekkiin kaikkee muutaki ruokaa, heräsin yhtenä aamuna siihen ku yläkerran naapurit heitti nojatuolin alas parvekkeelta, käytiin syömässä kiinalaisessa ja Pannukakkutalossa. Haaveilin kesästä. Mättäsin croissantteja naamaan omnomnom.

HUHTIKUUHuijasin aprillipäivänä olevani raskaana. Tein kolme mustikkapiirakkaa viikon sisään ja kaikki tuli syödyksi. Muistelin vuoden 2011 Wienin matkaa, mun lukioajan hiustyylejä ja Pihkalaa. Maistoin ekaa kertaa ikinä Nutellaa, tein tilkkutäkin loppuun ja sain siitä 3 (asteikolla 1-3), juhlittiin kollektiivisia kasikymppisiä, sekä vietin vappua Oulun keskustassa.

Tällä kertaa Dionessa kuultua: "Ootteko te lestaadiolaisia ku ette tuu tanssimaan?"

---

Sonja: "Nyt Tiia lähetään ysäribileisiin!"
Tiia: "Mitääh, no, mitä mää laitan sellasiin päälle?"
Sonja: "No ihan mitä tahansa SUN vaatekaapista."

---


Tiia: "Mää haluan tuulihousut jalakaan jos lähen pyörällä!"
Sonja: "Ei mulla ole lainata kun nämä (Oulun) Tarmon siniset..."
Tiia: "Nämähän on aivan hyvät ja vielä ysärituulihousut!"
Sonja: "Joo, mutta ne on 2010-lukua..."
Tiia: "Joo, mutta suunnistusmuoti ei muutu..."


---

Sonja: "Miks mää oon meijän suvun ainut normaali?"
Tiia: "Eiku meillä on teoria. Sää oot ainut meistä joka ei oo hyväksyny sitä että on epänormaali ja yrittää esittää normaalia."TOUKOKUU


Vietettiin Jennin 20v-synttäreitä, tein mummolle mangojuustokakkua, ostin mannekiinin kirpparilta, nautin alkavasta kesästä. Kävin myös rattastaa muutaman kerran! Sain kutsun pääsykokeisiin Tampereen Ammattikorkeakouluun.Rillattiin Jennin uuella hienolla grillillä, hain Maybellinen Babylips -testiryhmään johon sitte pääsinki (sain ilmasen Babylipsin testaukseen), kävin Hinkulassa moikkaan tuttuja, valmistuin kotitalouskoulusta, kävin Tapion kanssa kattoon dinosauruksia taidemuseolla ja ajelulla koitelinkoskella. Käytiin myös YleXpopissa kuunteleen "Mi chicas, buenas, tänä yönä, jee!" eli JVG:tä ja Anna Abreuta.

KESÄKUUSain uuen konneen, kävin Tampereella pariin otteeseen, eka pääsykokkeissa ja sitte allekirjottaa vuokrasopparin, Manu oli meillä hoijossa ja suunnittelin ja tekkiin mökillä remonttia. 17. kesäkuuta sato kuulemma lunta (ite nukuin sillä aikaa ja heräsin ku se oli jo ohi, mut fb oli täynnä lumipäivityksiä)!Vietin juhannuksenki mökillä, käytiin lavatansseissa Annukan kans, sekä testattiin Ylikiimingin paikallinen. Värjäsin hiukset punaseksi ja juhlittiin Tiian eräoppaaksivalmistumista tai jotai!

HEINÄKUUKävin kesäteatterissa ja Jennin kaa Tinkessä (Oulun Tivoli), maalailin huonekaluja, ajelin pyörällä vähäsen, nautin kesästä, käytiin läksiäismökkireissulla ja yökahluulla Valkeisella. Sain tietää myös että oon päässy opiskelemaan painoviestintää! Olin Qstockin ulkopuolella näkemässä tuttuja.
Pelattiin jalkapalloa, pakkailin tavaroita, pelailtiin lautapelejä, hommasin uuet silmälasit ja panikoin muuttoa ja ikävöin jo valmiiksi kavereita.

ELOKUUMuutettiin Tampereelle, alotin painoviestinnän opiskelut, käytiin Särkänniemessä ja Ikeassa. Nakkasin hirveesti vanhaks menneitä meikkejä pois ja kuvasin ekan videon Youtubeen! :D Oli selvästi jotain sopeutumisvaikeuksia Tampereelle ku oli pakko tehä jotain uutta kokoajan, nimim. tilailin ekaa kertaa eBaystä ja kerralla sitte paljon, kokoajan yritin joko uutta videota tai jotain bloggaamisen aihetta, ostin uusia huonekaluja ja aloin kattoo enemmän ja enemmän Youtubevideoita ja käymään läpi mun meikkejä ja muuta kosmetiikkaa. Viimenen päivä meillä tuli Tapion kans vuosi täyteen! Elokuu oli kyllä ihan hirmu pitkä kuukausi.


SYYSKUUOlin mielissäni pidennyksistä, kävin Helsingissä, alotin operaatio hewihepon sekä huopatossuvillasukat. Käytiin myös sirkuksessa ja opetin Tapion pakastamaan vaatteita. Koulussa kokeiltiin seripainoa ja muutenki alettiin tekkee enemmän kaikkee painosalissa eikä vaa aina tietokoneilla. Loppukuusta saksin ite hiukseni lyhyiksi. Tuntuu että se oli ihan just mutta siitä on jo hirveen kauan aikaa!

LOKAKUUFiilistelin syksyä, käytiin Lauran ja Niinan kanssa Ikeassa, innostuin Roosa nauha -kynsilakasta ja ostin hulluilta päiviltä kaikki loputkin Suomessa tähän mennessä ilmestyneet Babylipsit. Kävin taas Helsingissä moikkaamassa Olgaa ja Tiiaa.Menin syyslomaksi Ouluun. Kävin kampaajalla leikkaamassa hiukset järkevämmin ja raidottamassa ne. Oulussa oli paljon lunta, mutta se suli sitten pois. Joulutorttukausi korkattu. Käytiin myös kirpputoreilemassa. Alotin Oriflame-edustajana.


MARRASKUU

Olin ainaki pari viikkoa sairaana, vietettii luokkakavereitten kanssa Halloweeniä (halloviiniä!), kävin Helsingissä, aloin suunnittelemaan ja tekemään joulukalenteriluukkuja, kävin Turussa viettään Liisan synttäreitä ja laitoin instagramiin kuvan pakastevegepitsasta ja se sai yli 40 tykkäystä. Mitä. Blogi vaihtoi nimeä ja osoitetta tähän nykyiseen.


JOULUKUUKuumakaakaokausi alko, tekkiin katkarapu-vihannes-mössöä ja pipareita, lähin lomaileen Ouluun. Tekkiin Tiialle tommaattikeittoo ja söin äitin tekemää suklaakakkua. Käytiin kaiken ruuansyönnin vastapainoksi kaks kertaa kuntoklubilla (tosin ei ihan hirveesti kyllä kuntoiltu, mutta silti xd).Pääasiassa valmistelin joulua, juhlin pikkujouluja ja virkkasin hewihepoa. Luin myös pari kirjaa ja koristelin sitte joulukuusenkin. Ostin kaks uutta kynsilakkaa joilla lakkailin sitten vuoronperää kynsiä.Loppukuu oli täynnä selfieitä joilla täytinki sitte instagraminki. Ostin myös uuet nilkkurikorkkarit jotka tappoki sitte mun päkiät ja oikeen jalan jonku ihme osan. Captain Morgan on myös uusi ystäväni.

Ihanaa uutta vuotta kaikille ja toivottavasti vuosi 2015 on vähintään yhtä hyvä kun vuosi 2014! ♥

2 kommenttia:

  1. ..netti leipoo kun ei suostu lataamaan kuvia, mutta tapahtumarikas vuosi on ollut näköjään :3 ja pitikin kysyä sulta ookko käyny siellä Tampereella kissakahvilassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä käyny mut suunnitelmissa oli :)

      Poista