perjantai 5. joulukuuta 2014

♥ 5. luukku - DIY: Joulukoristeita ♥

Hyvää joulukuun viidettä päivää! Tänään luukun takaa paljastuu jälleen do it yourself -juttu, nimittäin joulukoristeita! Nämä koristeet on tosi yksinkertaisia tehdä, mutta ulkonäöltään tosi kivoja ja näyttäviä. Tarvikkeetkin on sellaisia, että suurin osa niistä löytyy kotoa. Oli vähän hankaluuksia metsästää näitä tarvikkeita, enkä löytänyt ihan sellaisia kun oisin halunnut, mutta kyllä näistä nyt jonkinlaisia tuli. :)

DIY: 3D paperikukkia


Tarvitset: 

- (valkoista) paperia
- sakset
- nitojan (pienempi on kätevämpi)Leikkaa itsellesi neliön muotoinen paperi. Taita se kulmasta kulmaan kolmion muotoon. Leikkaa yläoikealla olevan kuvan osoittamalla tavalla (mikäli siitä saa mitään selvää), muista jättää tarpeeksi iso väli, ettet leikkaa palasia irti!Laita ensimmäiset osat yhteen kuvan osoittamalla tavalla ja nido ne kiinni. Käännä työ ja laita seuraavat kiinni toisiinsa siltä puolelta. Käännä työ ja tee sama seuraaville. Käännä viimeisen kerran ja nido viimeiset suikaleet kiinni. Tämän jälkeen pitäisi näyttää samalta kuin yläoikealla olevassa kuvassa. Tee tällaisia "terälehtiä" kuusi kappaletta, sen jälkeen nido ne kiinni toisiinsa kukan muotoon.


Lopputulos näyttää tältä. ^ Voit tehdä erikokoisia kukkia vaihtelemalla paperin kokoa. Tuo alin kukka on tehty A4 paperista leikkaamalla ylimääräinen suikale pois ja nuo ensimmäisen kuvan kaksi kukkaa ovat pienempiä ja ne on tehty niistä ylijäämäsuikaleista.


DIY: Pillipallo / -ornamenttiTarvitset:

- pillejä
- nippusiteitä
(- spraymaalia)Laita pillit nippusiteellä kiinni ja kiristä. Pallosta ei välttämättä tule tasaista, mutta kivalta se näyttää hieman epätasaisenakin. Voit halutessasi spraymaalata sen vielä esimerkiksi punaisella. Itsellä se saattaa olla vielä edessä. Tai jos löydät punaisia pillejä jostain niin helpompi, itse en löytänyt. :(

♥     ♥     ♥

Mitäs tykkäsit?
Kerro ihmeessä jos kokeilit tehdä jomman kumman koristeista!
Onko jotain mitä haluaisit jatkossa luukun takaa paljastuvan?

♥     ♥     ♥

Parhain terveisin,

2 kommenttia:

  1. SONJA, pillien väärinkäyttöö! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD Mulla on kivempia pillejä ihan oikeeseen käyttöön!! :D Nuo mää ostin ihan tätä luukkua varten!

      Poista