sunnuntai 21. joulukuuta 2014

♥ 21. luukku - Viikon blogihaaste: Kirje joulupukille - joululahjatoiveet ♥

Ihanaa joulukuun 21. päivää! (huom. nyt vihdoin alan kirjoittaa nuo päivät numeroina enkä kirjaimina, alkaa tulla jo ihan liian pitkiä numeroita :D) Nyt on se päivä kun voi laulaa "kolme yötä jouluun on" ja se on totta. Tänään on tiedossa mun toiseksiviimeiset pikkujoulut, mutta ennen niitä on vielä yhtä ja toista tehtävää. Pitemmittä puheitta, aukaisen nyt tämän päivän luukun!

Luukun takaa paljastuu Blogitalli -blogiportaalin viikon haaste, joka on tällä kertaa kirje joulupukille, eli joululahjatoiveet. Tämän haasteen kilpailuun on aikaa osallistua vielä tämän päivän ajan, mutta aikarajan jälkeen voi toki tehdä vielä itse haasteen. :) Lisätietoa osallistumisesta löytyy täällä. Palkintona on tällä kertaa superhieno EquiRexin sponsoroima huppari!Teinkin jo vähän aikaa sitten jonkinlaisen kollaasin siitä mitä voisin esimerkiksi haluta Hööksiltä itselleni, ja aionkin käydä ostamassa sieltä jotain mummolta saamallani joululahjarahalla. Sen lisäksi sain jo videokameran, joten en edes oleta saavani hirveästi muuta. Äiti kuitenkin mainitsi tänään jotain aiheesta sulle-ei-ole-hirveästi-joululahjoja-haluatko-vielä-jotain-voidaan-käydä-ostamassa, joten nyt sitten kovasti mietiskelen, että mitä haluaisin...♥ suklaata, mieluiten Toffifeetä, koska se nyt vaan on parasta, sekä kettukarkkeja
♥ villasukat ja ehkä mahdollisesti uudet lapaset (sellaiset paksummat, ehkä joku fleecevuori), koska edellisissä on reikä ja ne on niin kuluneet
♥ jotain yllätyksellistä, mitä en olisi ikinä voinut edes ajatella haluavani
♥ vedenkeittimen, koska meillä ei ole ja se helpottaisi kovasti teeveden keittämistä (mulla on mielessä yks tietty mitä kävin kattoon Pirkkalassa jossai kodinkoneliikkeessä, se ois niiin sievä ♥)
♥ tulostin/scanneri/kopiokone, helpottaisi kun saisi tulostettua junaliput ja scannattua kelalle kaikki laput
♥ liput kevään Hevoset -messuille ja Helsinki Horse Fairiin (tai vaihtoehtoisesti rahaa lippuihin)
♥ joku uus lautapeli, esim. Scrabble tai Trivial pursuit

♥ kaikkein eniten haluaisin kuitenkin viettää iloisen ja ruoantäyteisen joulun mummolassa äitin, iskän, mummon ja papan kanssa (enkä pistäis pahitteeksi jos sinne ilmestyis myös muita, niinku esim. serkkuja ja meijän Tiia, mutta tänä jouluna se ei onnistu, joten toivon sitä sitte ens jouluksi!) :)

♥     ♥     ♥

Tällasia joululahjatoiveita mulla! Mitäs sulla?

♥     ♥     ♥

Parhain terveisin,

2 kommenttia:

  1. Jos et saa joululahjaksi vedenkeitintä niin mulla taitaa olla yks ylimääränen Käpylässä...!

    VastaaPoista