keskiviikko 3. joulukuuta 2014

♥ 3. luukku - Lemppari jouluelokuvat ♥

Joulukalenterin kolmannen luukun aika! Aiheena tällä kertaa jouluelokuvat ja tarkemmin ottaen ne mun omat suosikit. Ottaisin mielelläni vastaan kommenttia myös teidän lemppareista, jotta saattaisin löytää itselleni uutta kivaa katsottavaa. :)

Lemppari jouluelokuvatLapsena tuli herättyä jouluaamuisin katsomaan telkkarista piirrettyjä, muistan katsoneeni melkein aina Lumiukon sekä Joulupukki ja noitarumpu -elokuvan. Niiden lisäksi tykkäsin katsoa Titi-Nallen joulua VHS-kasetilta, tykkään siitä vieläkin ja osaan kaikki joululaulut siitä ulkoa. Lumiukko ja Joulupukki ja noitarumpu olis tarkoitus katsella myös tänäkin vuonna, mikäli siis herään siihen aikaan. :D Me katsottiin itseasiassa tässä yksi päivä jo Joulupukki ja noitarumpu kun Tapio ei ollut koskaan nähnyt sitä! Se oli paljon lyhyempi kuin muistelin.
Mun ehdottomiin suosikkeihin kuuluu Joulutarina ja uutena tulokkaana ei niin välttämättä jouluelokuvaksi lueteltavissa oleva talvinen Frozen. Rakastan Joulutarinan tarinaa, se on surullinen, mutta se koko elokuva on niin hyvä, että se on silti pakko katsoa aina uudestaan ja uudestaan. Frozenin oon katsonut kolmesti ja laulelen aina silloin tällöin Do you want to build a snowmania ja Let it go:ta. Niin ihana, Disney-leffat on rakkautta!Jossain vaiheessa ennen joulua on pakko katsoa myös the Holiday, se on vaan jotenkin niin kiva, vaikka ei välttämättä ihan lemppareihin yletäkään. Lisäksi lapsena tykkäsin katsoa yhden Petteri Punakuonosta kertovan elokuvan (kadonneiden lelujen salaisuus), sekä tietysti Nalle Puhin joulun. Katsoin edellämainitun tässä ihan vasta ja vihdoin sain tietää miten yhden siinä olevan laulun sanat jatkuvat! Se on soinut päässä aina tiettyyn kohtaan saakka, mutta en ole muistanut miten se jatkuu. :D (Lunta, kaikkialle tuiskuttaa, kuonon pää valkovaipan saa. Hankeen enkeleitä näin mä teen, paljon enkeleitä on.)Kaunotar ja Hirviö - lumottu joulu on myös uusi lempparilistallani. Disney, mitä muuta tähän tarvii sanoa? Sitten tietty Napapiirin pikajuna, aivan must see (harmi kun meillä on sekin vain VHS-kasettina). Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Yksin kotona -elokuvat. Ne oli lapsena ihan parhaita, mutta toki ne menee vielä nykyäänkin. En olekaan pitkään aikaan niitä katsonut, ehkä nyt olisi aika.

♥     ♥     ♥

Mitkä on teidän lemppari jouluelokuvia?
Tykkäsittekö jostain mun lemppareista?
Toiveita joulukalenteriin? Mitä haluaisitte nähdä luukun takaa paljastuvan?

♥     ♥     ♥

Parhain terveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti