sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Ei enää jouluisia juttuja kiitos

Vedin taas jouluöverit kun alotin sen hössötyksen liian aikasin. Ennen joulua olin jo kyllästynyt koko ajatukseen joulusta ja piti vähän niinkuin pakolla vääntää joulukalenterin viimeisiä luukkujakin. Onneksi joulu on kerran vuodessa vaan.


Ootan jo innolla uutta vuotta, lähinnä siis niitä juhlia mitkä me pidetään meillä (tosin siis jatketaan siitä sitten keskustaan, mutta silti). Viikon päästä pitää lähtä takas Tampereelle, mutta ennen sitä aion vielä nähä kavereita ja olla stressaamatta. Heti ku alan ajattelemaanki sitä että pitäs pakata, kohta alkaa taas koulu ja lukkarissa päivät on aikalailla kasista neljään, nii stressitaso nousee.


Oon mää onneksi kuitenki kerenny pitää kivaa nyt jo tosi paljon! Oon esim. käyny mestassa euroilla, extempore autoajelulla Muhoksella ja Ylikiimingissä, Jumpru/Kaarlessa tanssimassa, minkä jälkeen eksyttiin subin kautta kuntoklubille saunaan, eilen käytiin autoajelulla Kempeleessä ja Oulun keskustassa ja tänään käytiin äitin kanssa mummolassa kattoon serkkuja. Ollaan pidetty pikkujouluja, oon nähny kavereita joita en oo pitkään aikaan nähny, en oo syöny itteäni ähkyyn kinkun ja laatikoiden takia toisin ku kaikki muut, ja kaikkee muuta!


Suoritin kunnialla loppuun joulukalenterin, virkkasin hewihepon valmiiksi, sain tehtyä Tiialle joululahjaksi huopatossuvillasukat ja leivoin taas piparikierrepullia jotka tuli melkeen kokonaan syödyksi pikkujouluissa.

Tää postaus on vaan tiivistelmä tästä joululomasta. Sen sijaan tästä vuodesta on tulossa sitten jälleen vuosikatsaus kunhan saan sen valmiiksi. Ihanaa loppuvuotta 2014 kaikille ja hyvää loppulomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti