maanantai 8. joulukuuta 2014

♥ 8. luukku - Vlog marraskuu ♥

Pahoittelut, että tämä ei ilmestynyt samaan aikaan kuin muut luukut. Oli teknisiä ongelmia lataamisen kanssa.

Hyvää maanantaita ja joulukuun kahdeksatta päivää! Tämän päivän luukun takaa paljastuu kalenterin ensimmäinen video. Videon klipit on otettu marraskuussa, ensimmäiset pätkät marraskuun alussa ja lopun pätkät marraskuun lopussa. Ajattelin kuitenkin, että koska en ole saanut näitä julkaistua missään vaiheessa niin nyt on hyvä aika näyttää ne. :)


Alussa tosiaan näytän vain millaista jälkeä Colour B4 sai aikaan hiuksilleni. Se siis on tavallaan värinpoisto, mutta se poistaa vain värjätyn värin, eikä koske luonnolliseen väriin ollenkaan, eli sen avulla pitäisi saada oma väri luonnollinen hiusväri takaisin. Raitoihin se ei kuitenkaan koske, eli kuten videosta näkee, mulla jäi raidat vielä päähän, mutta muuten väri haalistui. :)

Kuvasin 5.11. vlogia kun oli vapaapäivä, mutta huomaa että olin vähän sairaana ja ääni oli poissa, sillä kuulostan hirmu masentuneelta. 28.11. sitten lähdin Turkuun juhlimaan Liisan synttäritupareita ja loppupätkät on siis sieltä. :D Jätin pahimmat julkaisematta.

♥     ♥     ♥

Mitäs tykkäsitte videosta?
Mitä haluaisitte jatkossa luukun takaa paljastuvan?

♥     ♥     ♥

Parhain terveisin,

2 kommenttia:

  1. Ei luoja, nauroin tolle turku-pätkälle :'D laitahha lissee viideoita! (: btw mitä videonmuokkausohjelmaa sää käytät, mun koneelta ei löydy yhtään (vittumitäpaskaa), ni pitäs ladata joku?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD siitä löytyis vielä paljon lisääki materiaalia mut se ei oo ehkä ihan julkiseen levitykseen sopivaa :D Pittää yrittää tässä kuvailla, ehkä vielä jostain luukusta ilmestyy. ;) Käytän ihan tota Windowsin elokuvatyökalua eli Movie Makeria, oon todennu että se on tarpeeksi hyvä mulle vielä tässä vaiheessa ku en vaadi ohjelmalta paljoa :D

      Poista