lauantai 17. tammikuuta 2015

Sinustako Oriflame-edustaja?

Kiinnostaako kosmetiikka? Olisitko halukas tienaamaan pienellä vaivalla hieman ylimääräistä ja samalla saamaan itse alennusta kosmetiikkaostoksistasi? Etsitkö uutta harrastusta tai jopa mahdollista tulevaisuudenammattia itsellesi? Mikäli vastasit edelläoleviin kysymyksiin kyllä, on mulla sulle erittäin hyvä idea.

Rupea Oriflame-edustajaksi! Saat myymistäsi tuotteista itsellesi proviikkaa ja tietyn kampanjapistemäärän saavuttaessasi saat ihania palkintoja. Voit halutessasi osallistua koulutuksiin, joissa opit lisää Oriflamesta ja kauneudenhoidosta.Olen itse toiminut edustajana lokakuusta 2014 ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt mitä kaikkia etuja ja mahdollisuuksia Oriflame tarjoaa edustajilleen. Tässä jaksossa alkoi myös uusi aloitusohjelma, missä voit saada ihania lahjoja kun saat kerättyä tarpeeksi kampanjapisteitä.

Kiinnostuitko? Muita ehtoja edustajaksi ryhtymisellä ei ole kuin että sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Laita mulle sähköpostia osoitteeseen sonyhilu @ hotmail.com (ilman välilyöntejä) jos kiinnostuit niin kerron sitten lisää!

Tutustu myös Oriflamen sivuihin ja Oriflamen nettilehti Originelliin.P.S. Oriflamen The ONE IlluSkin -meikkivoide pääsi Cosmopolitanin Beauty Awardsissa vuoden parhaiden kauneustuotteiden (27kpl) joukkoon ja voitti samalla "Parhaat pohjustustuotteet" -kategorian! Lue artikkeli MyCosmon sivuilta ja tsekkaa samalla muutkin tuotteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti