perjantai 23. tammikuuta 2015

Maailman paras hoitovoide

Tutustuin tähän yksilöön jo ihan lapsena. Aina jos oli rohtuneet huulet, kuiva nenänympärys tai muu pieni vamma, tämä voide auttoi. Tuotteella on monta lempinimeä, kuten silmänympäryssalva, nenäsalva ja munavoide (ulkomuodon takia), mutta oikeasti tuotteen nimi on Tender Care -hoitovoide. Voiteen purkki on pysynyt samanlaisena lapsuudestani saakka, eli sitä voi sanoa jo tutuksi ja turvalliseksi. :) Tender Care on myös mummoni lemppari!

Oriflamen sivuilla voiteesta sanotaan näin:
Ainutlaatuinen hoitovoide, joka välittömästi pehmentää ja silottaa kuivaa tai rohtunutta ihoa. Voidaan käyttää huuliin, kynsinauhoille ja kaikkialle missä iho tarvitsee pehmentävää erikoishoitoa. Hajustamaton. 15 mlNormaalisti voide maksaa 10,00€, mutta tässä jaksossa (2/2015) sen tarjoushinta on vain 4,90€! Tuotteesta on olemassa myös ruusu-, mustaherukka- ja kookosversiot, joista olen ruusua kokeillut pari kertaa eikä siinäkään mitään vikaa ole mikäli tykkää ruusun hajusta. Mustaherukka on myös alennuksessa tässä jaksossa (rajoitettu erä).

Käytän itse Tender Carea pääasiassa huulivoiteena, mutta flunssakaudella myös kuivan nenänympäryksen apuna. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan!

Arvio:  5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti